Dnevni horoskop: Mnogi će od vas danas dobiti novu priliku za zaradu

Ujutro će se Sunce premjestiti u Jarca pa nam tako donijeti novu vrstu energije koja će naglasak stavljati na odlučnost i životne promjene.

Prevladavati će odlična komunikacija ali ipak izbjegavajte škakljive teme i rasprave sa osjetljivim osobama. Da bi ostvarili željeni uspjeh, vodite se time da ništa ne treba žrtvovati.

OVAN (21.03. – 19.04.)
Danas ćete stvari obavljati. Imat ćete jako puno energije i time vjerojatno neke ljude umoriti ali isto tako impresionirati one koje zapravo trebate jer od njih očekujete pomoć ili resurse. Dan je povoljan i za promjene fizičkog izgleda te za kućanske obaveze. Ipak, nemojte ni u čemu pretjerivati jer bi se trebali i opustiti.

BIK (20.04. – 20.05.)
Sagledajte stvari malo šire da bi shvatili kako sitnice nisu vrijedne spomena niti se oko njih trebate brinuti. Da bi izbjegli neugodnu raspravu sa osobom koja vam je bitna, trebali bi se suzdržati od otkrivanja tajni. Sve što je povezano uz preseljenje, renovaciju doma ili poslovnog prostora te shopping, danas će vam ići od ruke.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)
Koliko god to željeli i odlično se osjećali, danas nemojte donositi odluke povezane uz privatni život, posebno ako se one odnose na ozbiljnije promjene za koje znate da će teško biti prihvaćene. Imat ćete dosta jaku intuiciju a to će vam pomoći da se bolje snađete u situaciji koja vam sve više utječe na poslovne odluke.

RAK (21.06. – 21.07.)
Dosta ćete se teško nositi sa promjenama ali imajte na umu kako su neke od njih neizbježne. Ukoliko se odlučite odupirati i sve gledate negativno, samo ćete bespotrebno izgubiti vrijeme i energiju. Osoba koju danas upoznate kasnije će imati na vas velik utjecaj. Obratite malo više pozornosti na talente koje ste zanemarili.

LAV (22.07. – 22.08.)
Suzdržite se od nepotrebnih troškova i kupnje darova. Dosta ćete loše procjenjivati sve što je povezano uz financije pa bi tako mogli potrošiti novac koji nemate a onda se osjećati krivima. Godit će vam bilo kakva promjena okoline. Slobodno posjetite osobu koja vam je uvijek pomogla da vidite stvari onakve kakve jesu.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)
Naoružajte se strpljenjem i pažljivo rasporedite svoje vrijeme. Naime, danas vas očekuje dosta obaveza a većina će ih biti povezana uz zahtjevna pitanja poput novčanih, pravnih ili zdravstvenih. Dajte sve od sebe da bi se riješili starih problema ili odnosa koji vam predstavljaju teret jer ćete jedino tako konačno krenuti dalje.

VAGA (23.09.-22.10.)
Provedite nešto više vremena sa osobom koja vam se čini zanimljiva ili za koju smatrate kako ima bogato životno iskustvo. Nemojte trošiti novac na proizvode koji obećavaju čuda, radije se okrenite zdravoj prehrani ili odredite novi životni tempo tako što ćete se baviti sportom, fizičkim radom ili barem boraviti u prirodi.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)
Postoji puno toga što možete napraviti a da time začinite svoj privatni i poslovni život. Najgore što možete zapravo je sjediti, pričati o planovima a pritom ne činiti ništa. Prestanite gledati na druge i uspoređivati se sa njima, budite jedinstveni i poradite na samopouzdanju. Nemojte dozvoliti da vas usporava strah od neuspjeha.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)
Slobodno isplanirajte godišnji odmor ili razmotrite opcije za putovanje. Ako i niste u mogućnosti ove godine otputovati, pokušajte barem promijeniti okolinu u kojoj se svakodnevno krećete. Iznenadit ćete se kad shvatite koliko toga mogu promijeniti male stvari. Ako morate na poslovno putovanje, iskoristite ga i za privatni susret.

JARAC (22.12.-20.01.)
Nemojte dijeliti svoje skrivene misli i emocije sa prijateljima, rodbinom i kolegama na poslu. Danas ćete jako teško moći dobiti dobre savjete a umjesto toga mogli bi postati predmetom nečijeg ismijavanja ili u najmanju ruku pokrenuti glasine. Kada je u pitanju posao, obratite se direktno onoj osobi koja je izvor informacija.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)
Mnogi će od vas danas dobiti novu priliku za zaradu. Iako se neće raditi o ozbiljnijem iznosu, ipak bi je trebali prihvatiti ukoliko vam se čini kao novi izazov a imate dovoljno vremena. Onoga trenutka kad pokažete svoje vještine, netko će vam ponuditi puno više. U ljubavi ćete danas moći nešto maleno pretvoriti u vrlo značajno.

RIBE (20.02.-20.03.)
Pobrinite se za detalje i sve one stvari koje ste u prošloj sedmici zanemarili jer ćete jedino tako na vrijeme dobiti očekivani novac. Investirajte samo u nešto što vam se čini sigurnim ili u to vjerujete. Danas bi na površinu mogao isplivati neki od starih pravnih ili financijskih problema, pokažite da ste odlučni ali i razumni.