Dnevni horoskop: Nemojte biti previše kritični prema sebi i drugima

Dobre bi se ideje mogle pomiješati sa osjećajem zbunjenosti pa tako stvoriti frustracije i nervozu. Nemojte biti previše kritični prema sebi niti prema drugima.

OVAN (21.03. – 19.04.)
Okupirajte se obavezama da bi vam dan prošao na najbolji mogući način. Novac bi mogao biti problem za one pripadnike znaka koji su nekome dužni ili imaju dužnika a komunikacija je sve rjeđa. Budite otvoreni i iskreni ako mislite izbjeći finansijske probleme u budućnosti. Na prvo mjesto stavite posao koji odavno niste dovršili.

BIK (20.04. – 20.05.)
Imat ćete dosta obaveza i stvari koje morate napraviti ali za koje vam je javljeno u posljednji trenutak. Koliko god smatrali neke odluke dobrima, budite oprezni i uvijek provjerite kako bi one mogle utjecati na druge. Dan nije povoljan za rješavanje problema sa suradnicima niti za veće poteze povezane uz dom i stanovanje.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)
Ako se nastavite predomišljati i ne znate ni sami što točno želite, mogli bi zbuniti osobu koja je za vas zainteresirana u poslovnom ili privatnom smislu. Pokušajte se držati svojih obećanja i općenito onoga što ste rekli da je sigurno inače ćete dovesti u pitanje vlastite motive. Imat ćete solidne ideje i naići na podršku.

RAK (21.06. – 21.07.)
Bit ćete iznimno uspješni sa riječima. Moći ćete se uz pomoć komunikacije ograditi od neželjenih poteza i osoba čije ponašanje ne odobravate te uspješno dovršiti poslovne pregovore. Neki će pripadnici znaka ostvariti željeni poslovni napredak pa tako usput otvoriti sebi nova vrata koja vode dodatnom izvoru stalnih prihoda.

LAV (22.07. – 22.08.)
Danas će vas ljubav, romantika i strast odvesti u nekoliko različitih smjerova. Onog trenutka kad uspijete shvatiti koji je stav najbolji, moći ćete uspješno posložiti ne samo poslovni nego i privatni život. Dajte sve od sebe da što prije dođete do pozicije na kojoj želite biti ali pritom nemojte kritizirati ni podcjenjivati druge.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)
Ukoliko smatrate da je to potrebno, slobodno ponudite svoju pomoć ali nemojte dozvoliti da vas iko iskorištava. Mogući su emotivni problemi koji će iskrsnuti posebno kod onih od vas koji su rastrgani između onoga što smatraju da trebaju i raditi te onoga što moraju. Držite se odgovornosti i budite organizirani.

VAGA (23.09.-22.10.)
Naići ćete na nekoliko negativnih osoba koje će se uglavnom žaliti na trenutna dešavanja ali i pojedine osobe. Nemojte takve ljude žaliti niti dozvoliti da prenesu svoje frustracije na vas. Kada je u pitanju način na koji zarađujete za život, zauzmite jedinstven pristup da bi otkrili nešto potpuno novo i bolje ostvarili potencijal.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)
Budite oprezni kako vas netko ne bi nagovorio na to da potrošite ili donirate svoj novac za nešto o čemu znate vrlo malo. Umjesto toga, investirajte u sebe, aktivnosti koje vas privlače ili nešto u što istinski vjerujete. Općenito nemojte voditi tuđe bitke. Pokažite da ste u potpunosti posvećeni svemu oko čega imate jak stav.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)
Danas ćete biti puno ozbiljniji nego inače pa se tako rado u potpunosti posvetiti pojedinim poslovima ili osobama, posebno ako ste u vezi njih odavno emotivni. Prije nego što se u nešto u potpunosti upustite, razmislite o ostalim opcijama koje imate. Za neke je stvari pametnije pričekati bolja i sigurnija vremena.

JARAC (22.12.-20.01.)
Emocije bi vas mogle odvesti na potpuno pogrešan put a to danas ne smijete dozvoliti. Bit će vam dosta teško odrediti što je prijateljstvo a što ljubav. Budite jako oprezni ako gajite simpatije prema osobi iz kruga prijatelja jer bi mogli stvari pogrešno protumačiti. Kupnja luksuznog dobra neće pomoći da se riješite stresa.

VODENJAK (21.01.-19.02.)
Napravite sve što možete i smatrate da će vam uljepšati svakodnevicu te vam pomoći da se bolje osjećate. Ne morate potrošiti puno novca da bi bili zadovoljni, okrenite se nematerijalnom i iznenadit ćete se kad vidite reakcije okoline. Bez obzira na to o kojem se životnom polju radi, na prvi znak zbunjenosti postavite pitanja.

RIBE (20.02.-20.03.)
Oni od vas koji nisu zadovoljni svojom ulogom u privatnom životu, trebali bi danas razmisliti o uvođenju promjena jer ćete jedino tako poboljšati dinamiku odnosa. Novac možete zaraditi ali samo ako potpisujete nešto na što ste odavno spremni. Slobodno dajte poslovne prijedloge a otvorite se i za privatne izazove, piše tarot-horoskop.