Dnevni horoskop: U zraku će preovladavati romantika, uživajte u današnjem danu

Kroz jutro će u zraku prevladavati romantika.

Neptun i Venera će podržavati sve što je povezano uz ljubav, prijateljstvo te općenito međuljudske odnose. Nakon za većinu stresnog tjedna, konačno ćemo se svi moći opustiti u ugodnom društvu i mirnoj atmosferi. Iskoristite današnji dan i u njemu uživajte.

OVAN (21.03. – 19.04.)
Za promjenu pokušajte ugoditi sebi ali ne tako što ćete se ponovno okupirati različitim aktivnostima već se radije okrenite promjenama fizičkog izgleda i što više odmarajte kako bi vratili energiju. Ovo posljednje je posebno bitno za one od vas koji su imali dosta stresan radni tjedan. U ljubavi ćete upoznati novu osobu.

BIK (20.04. – 20.05.)
Moguće je da će se kod kuće pojaviti neočekivani problemi. Pripremite se na njih tako što ćete ostati smireni i u potpunosti se posvetiti osobama za koje znate da ste ih u posljednje vrijeme zanemarili. Dan nije povoljan za rješavanje ugovora niti za najavu promjena koje bi mogle utjecati na radne kolege. Budite iskreni i skromni.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)
Danas ćete sve imati pod kontrolom i neće biti nikakvih nejasnoća ali ipak nemojte biti previše samouvjereni jer bi vam netko mogao u posljednji trenutak pokvariti planove. Budite spremni na promjene, posebno kada su u pitanju stvari za koje ste smatrali kako su riješene ili nisu više aktualne. Pokažite da znate brzo razmišljati.

RAK (21.06. – 21.07.)
Sigurno imate više nego dovoljno posla pa tako i planova preko vikenda ali se ipak pokušajte udaljiti od radne svakodnevice, osloboditi misli od briga te provesti što više vremena sa dragim osobama. Nakon što se barem malo opustite i odmorite, bit ćete u puno boljoj poziciji pa se tako ispravno pripremiti za nove izazove.

LAV (22.07. – 22.08.)
Bilo kakve brze i nagle kupnje danas bi vas samo mogle odvesti u propast. Najbolje bi bilo izbjegavati odlazak u shopping ali ako to ne možete, obavezno sa sobom povedite osobu od povjerenja koja će ostati realna. Dan je odličan za planinarenje, vožnju bicikla i općenito boravak u prirodi. Opustite se i okrenite fizičkoj aktivnosti.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)
Nemojte dozvoliti da vas emocije previše uznemire i na kraju uspore u današnjim aktivnostima. Ako i imate negativno mišljenje o pojedinoj situaciji ili osobi, zadržite ga za sebe. Bilo kakvo prerano otkrivanje tajni samo vas može dovesti do većih problema. Budite oprezni kada je u pitanju obitelj, nemojte olako shvaćati obaveze.

VAGA (23.09.-22.10.)
Dan može biti odličan, posebno ako isplanirate aktivnosti sa osobama koje volite i u čijem društvu uživate. Suprotno tome, ako se okružite negativnim ili ljutim osobama, vjerojatno će se pojaviti iracionalan strah od novih stvari ili neobjašnjiva nervoza. U ljubavi slobodno malo začinite situaciju ali uvijek imajte granice.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)
Dan je povoljan za putovanja ali i za istraživanje. Slobodno se okrenite prikupljanju novih informacija, posjetite nova mjesta ili se posvetite hobiju koji radi netko drugi a vama se čini privlačnim. Oni od vas koji se ipak odluče danas baviti poslom, poslijepodne bi mogli dobiti odličnu vijest i potvrdu da se suradnja nastavlja.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)
Danas ćete, potpuno slučajno, čuti za odličnu priliku koja vam može donijeti dodatnu zaradu. Unatoč tome, nemojte nagliti sa odlukama i imajte na umu kako je ovoga puta vrijeme na vašoj strani. Oni od vas koji su u ljubavi slobodni trebali bi se posvetiti radu za opće dobro jer će tako upoznati jako šarmantnu novu osobu.

JARAC (22.12.-20.01.)
Ostanite čvrsto nogama na zemlji i nemojte biti previše optimistični. Naime, postoji previše stvari koje vam još uvijek nisu otkrivene i ne mogu biti jasne stoga je najbolje suzdržati se od donošenja odluka koje bi vam mogle promijeniti privatni ili poslovni život. Okrenite se onom što vam je drago i poznato, opustite se i odmorite.

VODENJAK (21.01.-19.02.)
Ukoliko to već niste napravili, distancirajte se od prošlosti, posebno one loše. Vrijeme je da nastavite živjeti i da krenete putem koji smatrate boljim. Dan je idealan za sve vrste novih početaka ali uz uvjet da nije ostalo nešto neriješeno ili nejasno. Ako i trebate sa nekim otvoreno porazgovarati, učinite to čvrsto ali pristojno.

RIBE (20.02.-20.03.)
Dan je idealan za uvođenje svih vrsta promjena koje bi vam mogle poboljšati kvalitetu stanovanja ili vam uljepšati radno mjesto. Iznenadit ćete se kad shvatite koliko toga mogu promijeniti samo detalji koji ne koštaju puno. Slobodno budite kreativni. U ljubavi je moguć razgovor sa osobom iz prošlosti, budite odlučni, poručuje tarot-horoskop.