Dnevni horroskop: Dan je idealan za planiranje budućih poslova

Danas ćemo svi razmišljati vrlo bistro.

Jasno ćemo razumjeti svijet oko sebe pa tako puno lakše odrediti što sve možemo napraviti da ga učinimo boljim mjestom. Mnogi će se tako odlučiti za neobične promjene, posebno poslijepodne kad nas Mars potakne na strastvene odluke i donese nam posebnu vrstu hrabrosti.

OVAN (21.03. – 19.04.)
Nemojte danas gubiti vrijeme, radije se pobrinite da maksimalno iskoristite današnji dan i njegove dobrobiti. Ako postoji osoba ili stvar u koju vjerujete, slobodno ponudite svoje znanje i vrijeme. Sve što danas napravite, a da može doprinijeti nečem što vam se čini zanimljivim ili izazovnim, pomoći će vam kasnije u budućnosti.

BIK (20.04. – 20.05.)
U privatnom životu možete očekivati dosta promjena. Iako ćete neke odlično prihvatiti jer ste im se nadali dulje vremena, sasvim sigurno će vas dio njih ostaviti u čudu. Najbitnije je da ne pretjerujete i ne brzate sa reakcijama, radije pričekajte i promatrajte što će se dogoditi. Stariji bi vam član porodice mogao biti teret.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)
Bez obzira na posao i obaveze, odvojite dovoljno vremena za neformalne razgovore sa kolegama, nadređenima ili poslovnim partnerima. Ne samo da ćete se tako zabaviti nego ćete usput saznati korisne stvari i puno brže obaviti posao. Kada je u pitanju privatni život, otvorite se za promjene, netko će vam reći nešto zanimljivo.

RAK (21.06. – 21.07.)
Nemojte vjerovati svemu što čujete. Iako će sigurno dobar dio toga biti istina, upravo bi vas neprovjerene informacije mogle navesti na pogrešan put i odluke koje bi vas ubrzo mogle skupo koštati. Vratite se osnovama a ako vam je potreban odmak od svega, napravite ga. Dan je idealan za sve one manje ali korisne promjene.

LAV (22.07. – 22.08.)
Vjerojatno postoji veći broj osoba prema kojima ste darežljivi. Danas bi se trebali zapitati o onom što dobijete zauzvrat. Ukoliko steknete dojam kako vas neko iskorištava, udaljite se od te osobe ali bez previše objašnjavanja. U privatnom životu nemojte ljubav iskazivati kroz materijalna dobra, budite radije kreativni.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)
Sigurno vam se neće svidjeti sve promjene koje će se danas dešavati na privatnom polju ali će se većina njih dogoditi bez obzira na ono što kažete ili radite pa se najpametnije prilagoditi. Ukoliko smatrate da to ne možete i da nikako ne odobravate ono što neko radi, barem se udaljite i klonite bilo kakvih većih kritika.

VAGA (23.09.-22.10.)
Dan je idealan za planiranje budućih poslova ili novih projekata ali i za druženje sa mlađim osobama te bliskim prijateljima. Nemojte se bojati novih izazova, u fazi ste u kojoj ste više nego spremni za pozitivne promjene a odlični rezultati sigurno neće izostati. U ljubavi bi odnos mogao biti dosta napet, najviše zbog financija.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)
Kada su u pitanju kućanske obaveze i privatni poslovi, napravite sve što morate i pritom se nemojte žaliti. Danas nećete moći pobijediti u emotivnom smislu pa se radije potrudite zadržati mir tamo gdje to možete. Slobodno u svoj dom unesite manje promjene, osobito ako su one usmjerene boljoj i ugodnijoj atmosferi.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)
Morate držati svoje emocije pod kontrolom, barem prijepodne. Danas ćete dosta brzo reagirati a to vas u privatnom životu može koštati. Ipak, kada je u pitanju posao, upravo će vas pravovremene reakcije dovesti do napretka te vam pomoći da izbjegnete neke od ozbiljnijih problema. Držite se istine i ne bojte se ishoda.

JARAC (22.12.-20.01.)
Pred vama je dosta miran dan ali će većina vas to teško prihvaćati. Nećete imati mira niti ćete moći sjediti i ne raditi ništa. Um će vam biti vrlo aktivan pa ćete tako sigurno imati pregršt novih ideja koje ćete željeti što prije realizirati. Ako i morate nešto odmah poduzeti, barem se potrudite informirati o tome bliske osobe.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)
Većina će vas danas pokazati svoju osjetljivu stranu, posebno u stvarima koje se odnose na novčane dogovore i odnose sa kolegama na poslu. Koliko god će vam dan biti stresan, toliko će biti i uspješan pa se fokusirajte na ono pozitivno. Sa voljenom osobom pokušajte provesti više vremena, posvetite se strastvenim trenucima.

RIBE (20.02.-20.03.)
Kada su u pitanju emocije i ljubavni život, danas ćete se dosta teško otvarati. Rijetko će ko od vas moći biti iskren o svojim osjećajima a još manje ćete biti raspoloženi za razgovore o budućim namjerama. Prije nego što odlučite izreći stav koji je dosta čvrst, razmislite o prednostima i manama tog poteza. Budite umjereni, prenosi tarot-horoskop.