Dočekajte Novu godinu sa Đurom

Spektakularni novogodišnji TV show “Nova godina sa Đurom”, u kojem se Branko Đurić Đuro prvi put pojavljuje u ulozi voditelja, uvest će gledatelje u Bosni i Hercegovini u novu 2021. godinu.

Građane Bosne i Hercegovine će zabavljati sjajni tim zvijezda među kojima su: Nina Badrić, Rambo Amadeus, Massimo Savić, Bombaj štampom, Hari Mata Hari i Branko Đurić  Đuro.

Obećavaju, mnogo zabave, smijeha i dobre muzike u novogodišnjoj noći.

Đuro kaže da im je želja bila u ovom “novom normalnom” sačuvati dašak pravog normalnog, na tu najluđu noć.

Nismo htjeli raditi ništa pretenciozno, već s humorom i glazbom ne dočekati 2021., već 2020. ispratiti zauvijek, da nam se nikad ne ponovi!“, poručuje Đuro.

Foto: Nova BH
Foto: Nova BH

Massimo obećava da će dobra energija koju su oni imali tokom snimanja, uspješno biti prenijeta publici.

“Energija ljudi koji ovu emisiju rade i želja da uspiju, jednostavno je bila prejaka da ne bi uspjeli. Kad vidim kolege, ovaj sjajan band, znam da će dobra energija biti prenijeta gledateljima, za koje ovo i radimo. Važna je energija tog velikog kruga malih ljudi, u teškim vremenima kada se moramo čuvati, kako sami sebe, tako i jedni druge. Kada jest teško, ali možemo pokazati da ipak možemo!” kazao je Massimo.

Hari Varešanović, kazao je da voli učestvovati u projektima koji su izazov.

“Mislim da smo publici za tu noć dali najviše što smo mogli, sebe u potpunosti”, kazao je Varešanović.

Sjajnom tipu priključila se i dama Nina Badrić, koja se osvrnula i na trenutnu situaciju nemogućnosti održavanja muzičkih nastupa.

Foto: Nova BH
Foto: Nova BH

”Imala sam tremu, dok band nije zasvirao. Kako i ne bi, toliko je vremena prošlo od kada smo zadnji put ovako svirali, i moram reći da svi osjećamo zahvalnost za ovu mogućnost u teškim danima. Da imamo priliku gledateljima poručiti na način kako najbolje znamo – glazbom – da smo tu i za njih, našu publiku“, govori Badrić.

Show “Nova godina sa Đurom” emitirat će se 31. decembra na kanalu NOVA BH, kao i na platformama R+ i produkcijske kuće CINEA koji su ujedno i producenti projekta.