Draško Stanivuković: Više ništa neće biti isto

Novi gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković oglasio se na Facebooku prilikom ulaska u zgradu Gradske uprave Banjaluka.

Kazao je da su vrata bila zatvorena za sve više od 22 godine, te da neće ništa više biti isto.

“Više od 22 godine ova vrata su bila zatvorena za sve nas, za naše ideje, naše probleme, za pravdu i istinu. Otvorili smo ih! VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO!”, naveo je Stanivuković.

Novoizabrani gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković, preuzeo je jučer u prostorijama Centralne izborne komisije u Sarajevu, Uvjerenje o dodjeli mandata, koji mu je uručio predsjednik CIK-a Željko Bakalar.

Stanivuković je kazao da je ovo bio pretposljednji korak ka preuzimanju dužnosti gradonačelnika, te da je on spreman da, već prvog dana primopredaje, koja je zakazana za danas, počne da sprovodi sve one ciljeve i mjere za koje je dobio uvjerljivo najveću podršku, te da je svjestan činjenice, da su očekivanja građana Banja Luke velika.

“U susret primopredaji dužnosti, nakon čega ću i zvanično preuzeti dužnost gradonačelnika Banje Luke. Lijep je osjećaj prvi radni dan započeti vožnjom autobusom, zajedno sa svojim narodom. Ostajemo pri svim politikama koje smo rekli. Naša politika je da javni prevoz bude dosta kvalitetniji, pristupačniji, za svakog penzionera i osnovca besplatan. Znamo šta smo govorili prije izbora, a sa tim mislima počinjem svoj prvi radni dan, jer uraditi ćemo to. Svaku priliku ću koristiti da osluškujem potrebe građana, kao što to činim i danas”, naveo je Stanivuković.

Podsjećamo da je Stanivuković osvojio 52.935 glasova na lokalnim izborima i pobijedio svog protukandidata, dosadašnjeg gradonačelnika Igora Radojičića.

Више од 22 године ова врата су била затворена за све нас, за наше идеје, наше проблеме, за правду и истину. Отворили смо их!

ВИШЕ НИШТА НЕЋЕ БИТИ ИСТО!

Publicada por Драшко Станивуковић – Draško Stanivuković en Jueves, 24 de diciembre de 2020