Horoskopski znakovi koji su najgori prijatelji

Prijateljstvo je vrlo važna stavka u životu gotovo svakog čovjeka, ali neki ljudi jednostavno ne znaju kako biti dobri prijatelji. Ako je vjerovati astrologiji, na to može uticati i horoskopski znak u kojem je osoba rođena.

Nekoliko horoskopskih znakova ističu se kao oni koji čine najgore prijatelje po svojim osobinama i postupcima.

Blizanci
Blizancima je prijateljstvo važno, ali mogu biti jako sumnjičavi i sve doživljavati negativno jednom kada se vežu za nekog. Teško im je razviti povjerenje, a rijetko će kad nešto učiniti za nekoga.

Vodenjak
Vodenjaci su vrlo sebični i spremni su prijatelja “baciti pod autobus” da bi zaštitili sebe. Mogu biti izrazito hladni, što uključuje ismijavanje i ignorisanje bliske osobe a da ne osjete grižnju savjest.

Vaga
Vage poštuju samo sebe. Ništa ne znaju držati za sebe i samo je pitanje vremena kada će vas izdati. Njima je pojam prijateljstva zanimljiv, ali ne i svet.

Strijelac
Strijelci ponekad i sami upozore ljude oko sebe da se ne smiju osloniti na njih, ali mnogi to upozorenje često ignorišu. Međutim, ubrzo se pokaže da su ih trebali poslušati. Strijelci se neće pojaviti na vašoj zabavi niti vam se ponuditi kao rame za plakanje kada vam je potrebno.

Rak
S Rakovima se dosta teško nositi jer, iako se u početku doimaju druželjubivim i pristupačnim, zapravo su labilni i ne znaju čuvati tajne. Nisu dobar izbor ako tražite dugogodišnjeg prijatelja.

Djevica
Problem s Djevicama nije taj što su loši prijatelji, nego što prijateljstvo s njima nakon dužeg vremena postane nestabilno. Djevice su impulsivne i okončavaju prijateljstva lako i bez grižnje savjesti, piše index.