Vrijeme je za VegOdluku!

Ova godina nam je svima bila teška, naporna i depresivna. Pandemija nas je sve zatvorila u kuće, te su se mnogi okrenuli nezdravim životnim navikama, u nedostatku mogućnosti za kretanje i rekreaciju.

S obzirom na to da se 2020., napokon, bliži kraju, došlo je vrijeme da donesemo famozne novogodišnje odluke. Udruženje VivaBiH je tu uz vas da vam pomogne u realizovanju vaših životnih planova i odluka, stoga vas ovim putem pozivamo da donesete VegOdluku, te mjesec dana pokušate biti vegani_ke.

VegOdluka uključuje mjesečni plan ishrane koju je sastavila naša nutricionistica, Tajna Klisura. Ovaj plan uključuje prijedloge za tri obroka svaki dan, zajedno sa nutritivnim savjetima. Dakle, svaki dan tokom realizacije vaše Vegodluke, dobit ćete pristup besplatno receptima za cijeli dan. Sve što treba da uradite je da nabavite namirnice (a potrudili_e smo se da one budu pristupačne svima), te se bacite na pripremu preukusnih obroka.

Pitate se kako se priključiti našem programu VegOdluka? Sve što treba da uradite je da popunite ovu FORMU, nakon čega ćete dobiti pristup svim receptima, te privatnoj Facebook grupi na kojoj nam možete postavljati bilo kakva pitanja vezano za recepte, a i podijeliti realizaciju istih s nama.

Foto: VivaBiH
Foto: VivaBiH

Ukoliko ne budete odmah sigurni da želite realizovati svoju VegOdluku, imat ćete tri dana u januaru da ih isprobate. Recepti za prva tri dana će biti dostupni svima, kako biste dobili_e uvid u koncept ovog projekta.

Svaka promjena počinje čvrstom odlukom. Ovog januara donesite pravu VegOdluku, pridružite nam se i mjesec dana jedite isključivo vegansku, nutritivno izbalansiranu hranu.

Odobrila naša draga Nutritajna. Vidjete ćete da možete i da se isplati!

Napominjemo da je cijeli plan osmislila magistrica nutricionizma, te su oni bogati svim nutrijentima koji su potrebni jednom ljudskom organizmu a vi dobijate taj plan ishrane potpuno besplatno! Sigurni smo da se nećete pokajati! Na kraju krajeva, ništa vas i ne košta!