Dnevni horoskop: Bilo bi bolje da ste malo skromniji

OVAN (21.03.-20.04.)

Imat ćete potrebu otići iz kuće što dalje. Ako živite s partnerom, treba to objasniti. Ako ne, neće vas naći doma. Vaše zamisli lijepo napreduju, a vi predete zadovoljni što je tako. Danas radite na detaljima.

BIK (21.04.-20.05.)

U drugom dijelu dana postat ćete otvoreniji za svaku vrstu druženja i zabave, a pojavit će se i prilike za to. Malim koracima možete doći do značajnog cilja jednako kao i velikim. Zato ne brinite ako su pomaci postepeni.

BLIZANCI (21.05.-20.06.)

Mnogi će poželjeti malo više slobode i odmak od briga koje ih tište. Zato će potražiti društo bez obveza. Vi zasigurno možete i bolje, ali trenutačne okolnosti vam možda to ne dopuštaju Samo nemojte okrivljavati druge.

RAK (21.06.-20.07.)

U popodnevnim satima postat će opušteniji, a vaš će se odnos s osobama suprotnog spola poboljšati. Doći će do sve bolje saradnje između vas i kolega. Uspjet ćete uskladiti različite ideje i mišljenja.

LAV (21.07.-21.08.)

Osim što ćete se dobro zabaviti, u vama će tinjati potreba da budete glavni. Partneru bi to moglo ići na živce. Žudite za još većim priznanjima od ovih koje ste nedavno dobili. Bilo bi bolje da ste malo skromniji.

DJEVICA (22.08.-22.09.)

Kako dan bude odmicao, primjetit ćete da vaša najdraža osoba postaje sve osjetljivija. Budite pažljivi. Potegnite još malo i rezultati će isplivati. To što se još ne vide ne znači da su daleko.

VAGA (23.09.-22.10.)

Istovremeno ćete lumpati i maštati o nekoj idealističkoj ljubavnoj priči. Bit će to pravi emotivni stereo. Volite se našaliti s kolegama. Danas ćete napraviti malu psinu, ali nitko vam neće zamjeriti.

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)

Uključit ćete se u mrežu veselih ljudi koji su spremni sve dijeliti s drugima. Bit će to pun pogodak za vas. Posao ćete odrađivati kao da plešete. Jednostavno će vam ići. Nećete postavljati suvišna pitanja.

STRIJELAC (23.11.-21.12.)

Izgledan je ugodan izlazak i vaša popularnost u društvu. Iznutra ćete još uvijek biti prazni. Bez obzira što možda najbolje znate posao, oslobodite se potrebe da dominirate. Treba sarađivati.

JARAC (22.12.-20.01.)

Opet ćete igrati na kartu ljubaznosti i finog ponašanja, ali stvar je u tome da je to sve samo vanjština. Ljubav ide iz srca. Možda vas neće najbolje razumjeti, pa se zato držite profesionalnih standarda i pravila. Tako će biti lakše.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Neki će svoje ljubavne brige povjeriti prijatelju, drugi će ih gurnuti pod tepih, a treći će tulumariti s društvom bez obzira na sve. Finiširat ćete jedan zadatak koji vam je pomalo dosadan. Ova faza rada već je dugo čekala da se privede kraju.

RIBE (20.02.-20.03.)

Ozbiljnije teme vi ćete odgurati u stranu uz pomoć duhovite konverzacije. Druga strana neće vam zamjeriti. Sve što budete radili ili eventualno predlagali morat ćete objašnjavati. U tome ćete biti uspješni.

Izvor: ehoroskop.net