Dnevni horoskop: Budite otvoreni i srdačni

OVAN (21.03.-20.04.)

Mogli bi se zateći u većoj grupi ljudi koji se dobro zabavljaju. Ako ste još sami iskoristite priliku za novo poznanstvo. Čini se da ste nadomak važnog otkrića za koji je potrebno još samo malo upotrijebiti glavu.

BIK (21.04.-20.05.)

Pred vama je još jedan pomalo frustrirajući dan. Smanjite svoja ljubavna očekivanja i budite strpljivi. Bilo bi najbolje da ne unosite emocije u posao jer će vam tako biti samo teže. Ohladite se i budite profesionalni.

BLIZANCI (21.05.-20.06.)

Niti ćete vi razumjeti drugu stranu, niti ona vas. Stoga je najbolje da danas sklopite primirje i da ne tražite previše. Jedan posao gotovo da će se razvodniti, ali zato je već na pomolu novi, bolji, veći. Upuštate se u to.

RAK (21.06.-20.07.)

Malo nezadovoljstvo bit će povezano s vašim sve većim ljubavnim ambicijama. Ipak ćete trebati ići korak po korak. Neki će imati potrebu nakratko se povući i djelovati iz sjene. Ova distanca bit će vam dobro došla.

LAV (21.07.-21.08.)

Teško ćete udovoljavati svakodnevnim zahtjevima, dogovorima, rokovima. Prepustite se spontanosti u vezi. Podrška drugih bit će prisutna, ali i sve veći zahtjevi, na vama je da uravnotežite mogućnosti.

DJEVICA (22.08.-22.09.)

Uz dosta strpljenja, takta i diplomacije vi ćete nekako uspjeti udovoljiti partnerovima željama i svojoj duši. Oslanjajući se na druge mogli biste daleko stići. Ali ponekad je teško pristati na svaki kompromis.

VAGA (23.09.-22.10.)

Neki će danas biti skloni pomiješati maštu i stvarnost. Unatoč dobrim odnosima, njihove procjene neće biti realne. Inspiracija za umjetničke poteze bit će jaka, predlagat ćete nešto sasvim nesvakidašnje.

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)

Nastavit ćete istraživati nepoznato. Ako ste u dužoj vezi, partner će se pitati šta je s vama. Budite pažljiviji. Puni ste elana i spremni na nova poduzimanja. Za ista se stvaraju stabilni uvjeti i to postaje sve jasnije.

STRIJELAC (23.11.-21.12.)

Moguć je izlazak na sasvim neobično mjesto gdje vjerojatno ima vode. Bit će vam lijepo i romantično. Brzina, jasnoća i učinkovitost bit će osobine koje ćete danas imati prilike pokazati na radnom mjestu.

JARAC (22.12.-20.01.) 

I danas ćete se uspjeti dobro zabaviti u društvu osobe do koje vam je stalo. Budite otvoreni i srdačni. Zahvaljujući svojoj kreativnosti koja će danas biti aktivna, vi ćete naći rješenje za svaki problem.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Neko od vaših prijatelja pomoći će vam da osmislite nezaboravnu večer na koju ćete pozvati voljenu osobu. Jedan dio onog što ste postigli pokazat će se kao puka iluzija. Stoga ćete se držati onog sigurnog i vidljivog.

RIBE (20.02.-20.03.)

Osjećaji će vas vući na jednu stranu, a prilike na drugu. Ipak ćete biti otvoreni za ljubav, no ne možete imati baš sve. Unoseći emocije u posao mogli biste učiniti nešto što se neće svidjeti vašim nedređenima.

Izvor: ehoroskop.net