Dnevni horoskop: Dan je idealan za rad na sebi

Iako će strast biti potisnuta, mnogi će imati potrebu jasno reći svoje emocije.

Ipak, prije nego što to učinite, obavezno razmislite o tome jesu li vam potrebe ispunjene. Dok će neki teško prihvaćati reakcije ljudi oko sebe, drugi će smatrati kako ih nitko ne sluša i ne razumije. Opustite se i reflektirajte na prošlost.

OVAN (21.03. – 19.04.)
Pobliže istražite ono što vas zanima da bi kroz nekoliko dana mogli krenuti punom parom prema naprijed. Samopouzdanje možete povećati tako što ćete poraditi na fizičkom izgledu ili se posvetiti stjecanju novih znanja ili vještina koje nisu uobičajene. Emotivne ćete probleme riješiti samo ako nastupite dosta ozbiljno.

BIK (20.04. – 20.05.)
Na površinu će isplivati stari problemi pa ćete se tako ponovno naći u situaciji za koju ste mislili da je odavno riješena. Budite spremni na različite komentare kojih ćete se najbolje riješiti ako se držite onoga što ste u početku govorili. Ako sad popustite, ubrzo ćete se naći u nezavidnom položaju koji će uzrokovati gubitak.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)
Možda ćete morati obići nekoliko osoba da bi obavili razgovore koje smatrate nepotrebnima, pokrenuti nekoliko novih tema i raspraviti svoje planove sa osobama za koje smatrate da ih neće razumjeti ali će vam se na kraju sve to višestruko isplatiti. Budite strpljivi i nemojte mijenjati svoje mišljenje samo da bi se svidjeli većini.

RAK (21.06. – 21.07.)
Ukoliko vam neko nametne dodatne obaveze ili se ispostavi da ćete danas morati raditi više nego inače, nemojte pokazati ljutnju niti se buniti. Naoružajte se dobrom voljom i napravite posao bez da se previše žalite kolegama. Ubrzo ćete impresionirati osobu koja traži nove kolege. Budite spremni na pozitivne promjene.

LAV (22.07. – 22.08.)
Nemojte se bojati novih izazova, slobodno dajte sebi priliku i okušajte se u nečem što volite a što bi vam moglo postati izvor dodatnih prihoda. Nemojte se bojati neuspjeha niti nepoznatog, ako se i dogodi nešto što vam se ne sviđa, sigurno ćete se moći na vrijeme povući. Dan je idealan za nove poteze i stjecanje novih kontakata.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)
Za sada većinu toga zadržite za sebe, ne samo u poslovnom nego i u privatnom životu. Mogući su problemi povezani uz dom i obitelj, neke će od vas ostaviti bez riječi ali nemojte se dati zbuniti nego što prije smislite način na koji ćete pojedinim osobama dati do znanja gdje pripadaju. Nemojte da vas uspore razne dileme.

VAGA (23.09.-22.10.)
Danas ćete biti odlični u smislu komunikacije pa ćete lako druge nagovoriti na bilo što. Budite spremni povezati se sa drugima, posebno ako smatrate da nešto ne možete napraviti sami ili da bez tuđe pomoći nećete moći doći do onoga što zaista želite. Odvojite nešto vremena za ono što će vam pomoći da se bolje osjećate.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)
Ako mislite da će osoba koja vam je nešto obećala a već se neko vrijeme ne javlja, doista ispuniti svoje obećanje, varate se. Nemojte gubiti vrijeme na traženje razloga jer su velike šanse za to da ih uopće nema, radije se posvetite razradi vlastitih planova i pokušajte nadoknaditi izgubljeno. Prezentirajte svoje talente.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)
Danas ćete imati možda jednu od najboljih prilika za samopromociju. Nemojte oklijevati, slobodno se pohvalite prošlim postignućima i vještinama koje imate. Ako se netko ne složi sa vama nakon što ste se potrudili i dali sve od sebe da pojasnite prednosti, vjerojatno se radi o ljubomornoj osobi na koju ne treba obraćati pažnju.

JARAC (22.12.-20.01.)
Potražite nove prilike koje će vam dozvoliti da proširite krug poslovnih kontakata ili da pronađete posao koji je bolje plaćen. Nemojte oklijevati kada su u pitanju poslovni ciljevi, budite proaktivni i malo agresivnije zastupajte svoje interese. Vama će se možda svidjeti promjene kod kuće ali će im se netko jako protiviti.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)
Sve što imate slobodno uložite u pomaganje drugima ili stvaranje tržišne niše koja će vam pomoći da se bolje istaknete ili proširite svoja znanja. Dan je idealan za rad na sebi ali i za rad na odnosima koji su vam bitni. Napravite nešto posebno za osobu koja vam puno znači a sa kojom predosjećate promjene ili probleme.

RIBE (20.02.-20.03.)
Posvetite dan putovanjima, komunikaciji i prodaji, posebno ako se time profesionalno bavite. Malo će vas druženja dovesti do razvijanja novog ljubavnog interesa, slobodno se prepustite flertu ali nemojte prelaziti granice umjerenog ponašanja. Ako ste već zauzeti, nastupite diplomatski i prvo započnite odnos prijateljski.