Dnevni horoskop: Dan je idealan za razgovore o ljubavi i budućnosti

Današnja će energija mnoge horoskopske znakove zbuniti po pitanju poduzimanja idućih koraka.

Većina će nas se tako, osobito prijepodne, osjećati pogubljeno u emocijama. Najbitnije je ne prepustiti se razmišljanjima o prošlosti i suzdržati se od iznošenja emocija. Saturn će stvarati ograničenja u komunikaciji.

OVAN (21.03. – 19.04.)
Koliko god bili opušteni, malo ozbiljnije razmotrite situaciju u kojoj se trenutno nalazite da bi mogli odlučiti što ćete napraviti po pitanju budućnosti ali na način da se ona sviđa vama a ne drugima. Puno će vam pomoći ako se možete udaljiti od svakodnevice i u miru razmisliti o svemu. Isplanirajte kraći izlet ili putovanje.

BIK (20.04. – 20.05.)
Danas ćete uspješno implementirati sve one promjene povezane uz dom i stanovanje. Ukoliko planirate preseljenje, prijepodne izbrusite detalje. Slobodno vratite neku od starih usluga ili pomozite široj zajednici jer ćete se tako povezati sa osobom koja će se zainteresirati za projekt koji pokušavate odavno pokrenuti.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)
Promjene koje će se dogoditi u svakodnevnom okruženju ili osobi koja vam je draga ali je ne viđate često, na vas će ostaviti pozitivan dojam i pokrenuti niz povoljnih dešavanja. Nemojte se bojati onoga što je novo, budite spremni prihvatiti izazove ali uz uvjet da su razumni. Dan je idealan za razgovore o ljubavi i budućnosti.

RAK (21.06. – 21.07.)
Nemojte previše razmišljati o tome što morate napraviti jer ćete izgubiti dosta vremena te se na kraju dana osjećati krivima. Umjesto toga, radije krenite korak po korak, poduzmite nešto i budite dosljedni svojim stavovima. Ako vas netko pokušava navesti na to da preuzmete tuđe odgovornosti, postavite se agresivnije.

LAV (22.07. – 22.08.)
Danas će se dogoditi nešto neobično što će vas u početku uznemiriti da bi vam kasnije pomoglo da raščistite neke od starih nesporazuma. Bez obzira na situaciju u kojoj se nađete, nemojte brzati nego pažljivo slušajte sve što se govori. Najbolje će vam oružje biti promatranje, iskombinirajte ga sa tajanstvenošću i strpljenjem.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)
Osoba koja će biti posebno ljubazna prema vama, vjerojatno će imati skrivene motive. Imajte to na umu i nemojte se previše otvarati. Ukoliko se nađete u središtu neformalnih poslovnih dogovora, izbjegavajte otkrivati pojedinosti iz svog privatnog života. Postavite jasne granice i nemojte nikome dozvoliti da ih prijeđe.

VAGA (23.09.-22.10.)
Dan je idealan za putovanja na mjesta koja nude spoznaje, osobni razvoj i zabavu. Birajte ljude sa kojima ćete se družiti i skupine za čije ćete ciljeve uložiti svoje vrijeme i novac. Novo će vas poznanstvo potaknuti na nove ideje te vam pomoći da lakše prihvatite buduće izazove. Nemojte dozvoliti da zbog lijenosti izgubite novac.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)
Ukoliko možete, provedite dan u poznatom okruženju. Izbjegavajte nove izazove i nova poznanstva jer ćete se teško moći nositi sa osjećajem nesigurnosti. Umjesto toga, pokušajte riješiti eventualne zaostatke i razmislite o odlukama koje morate donijeti a koje će vam pomoći oblikovati bolju budućnost. Razradite stare ideje.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)
Vjerujte u sebe i svoje sposobnosti zarade. Nemojte se previše oslanjati na druge jer će svatko gledati svoj interes. Profit ćete najbrže ostvariti preko investicija, novog ugovora ili putem prodaje. Ipak, nemojte se olako rješavati imovine niti činiti nešto što bi druge ljude moglo dovesti u neugodan položaj. Ostanite pravedni.

JARAC (22.12.-20.01.)
Prije nego poduzmete prve korake, sami obavite istraživanje i nemojte tuđe riječi uzimati zdravo za gotovo. Emotivni će problemi sigurno izaći na površinu, budite spremni rješavati ih u hodu inače ćete stvoriti još veće. Oni od vas koji nisu zadovoljni trenutnom poslovnom pozicijom, trebali bi posegnuti za brzim rješenjem.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)
Nemojte dozvoliti da zbog vlastitih emocija, posebno onih koje su se tek nedavno pojavile, napravite pogreške sa prijateljima, vršnjacima ili čak vlastitim zdravljem. Prije nego donesete pojedinu odluku, još jednom razmislite o posljedicama kako ne bi napravili nešto što će stvoriti više zla nego dobra. Oduprite se porocima.

RIBE (20.02.-20.03.)
Slobodno raspravite svoje planove sa bliskim osobama ali se nemojte oslanjati isključivo na tuđa iskustva. Izgledna je ponuda koja se ne odbija no prije nego što je prihvatite, prvo razmislite o tome jeste li u potpunosti shvatili što se sve od vas očekuje. Izgledne su manje zdravstvene poteškoće kao i razne nezgode.