Dnevni horoskop: Dan je povoljan za druženje

Svi horoskopski znakovi će danas nekako prirodno preuzimati rizike i biti spontani.

Energije neće nedostajati nikome kao ni ambicija. Ipak, budite oprezni jer bi intenzivni komentari mogli lako dovesti do borbe moći ili čak uvreda, posebno kroz jutro. Dan je povoljan za druženje, javne nastupe i za govore.

OVAN (21.03. – 19.04.)
Bez obzira na sve obaveze i količinu posla, većina će vas imati potrebu otputovati. Ako vidite da se ne možete fokusirati na posao, prepustite se i slušajte intuiciju. Odmor svakako zaslužujete ali pronađite balans tako što ćete ipak pokrenuti neke od poslovnih planova. U ljubavi će oni slobodni danas upoznati novu osobu.

BIK (20.04. – 20.05.)
Nemojte bježati od financijskih obaveza, danas se na njih fokusirajte i dajte sve od sebe da bi smislili kvalitetan plan za dalje. Slobodno potrošite nešto novca na sebe jer ćete se osjećati pomlađeno i spremno osvojiti svijet. Na poslu ćete biti opušteniji nego inače a upravo će vam to danas donijeti zanimljivu ponudu.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)
Iznenadit će vas upravo ona osoba od koje to najmanje očekujete. Nemojte popuštati pod pritiskom niti davati od sebe više nego što si trenutno možete priuštiti. Držite se stvari sa kojima ste dobro upoznati i u kojima imate iskustva. Bilo kakvi novi rizici, koliko god djelovali privlačno, zapravo će vam samo oduzeti vrijeme.

RAK (21.06. – 21.07.)
Osjećat ćete se odlično i biti vrlo motivirani. Osim što vas očekuje odlična atmosfera na radnom mjestu, uspješno ćete moći upravljati situacijama na način da bolje odgovaraju vašim potrebama. Ako želite privući interes većeg broja osoba, zauzmite pristup koji je drugačiji i inovativan. Nemojte se bojati pokazati emocije.

LAV (22.07. – 22.08.)
vjerovatno će vas danas neko dosta uznemiriti i to nakon što vas, svojim prijedlozima ili novim odgovornostima, udalji od rutine. Držite distancu i nemojte se previše upuštati u ono što rade svi ostali. Fokusirajte se na sve ono što će vam pomoći da pokrenete svoje ideje a ne one tuđe. Budite malo sebični.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)
Najveći naglasak danas trebate staviti na komunikaciju. Osim što ćete se tako odlično osjećati, saznati usput korisne informacije i upoznati nove osobe, ujedno ćete zadržati kontrolu nad svime što vam je bitno. Slobodno iskoristite svaki trik koji znate da bi danas sklopili posao ili učvrstili stari dogovor. Klonite se dužih putovanja.

VAGA (23.09.-22.10.)
Malo se više uključite u dešavanja i pokažite drugima koliko ste sposobni. Lijenost vam neće donijeti nikakve rezultate ali ćete zato novim i proaktivnim pristupom mnoge zaintrigirati i navesti na to da se više aktiviraju oko onoga što pokušavate napraviti. Novac možete zaraditi uz pomoć više rada, originalnosti i intuicije.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)
Bez obzira na to o kojem se životnom polju radilo, dajte do znanja svoje emocije. Što prije stavite sve karte na stol, to ćete prije vidjeti opipljive rezultate. Svojim kreativnim talentima lako možete dobiti pozornost osobe koja vam može pomoći ići prema naprijed. Kada su u pitanju dom i obitelj, pričekajte reakciju drugih.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)
Neko će vam danas čuvati leđa i spremno vam pomoći ali ipak nemojte ništa forsirati niti se previše oslanjati na faktor sreće. Ta vam osoba može pomoći u početku da bi kasnije morali samostalno donositi odluke i snositi posljedice. U privatnom životu ljutnjom samo možete pokvariti situaciju a drastične mjere vam neće pomoći.

JARAC (22.12.-20.01.)
Nemojte prebrzo odbijati mogućnosti koje se odnose na novi posao, promjenu životnog smjera ili stanovanja. Čak i ako mislite da ste u potpunosti zadovoljni, barem razmotrite nove opcije inače ćete se kasnije osjećati krivima. Izgledna je odlična ponuda ali će vam se isplatiti samo ako ste voljni više raditi.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)
Ne smijete vjerovati onom što vam drugi govore, barem ne u potpunosti. Slobodno imajte na umu ono što ste čuli ali se, prilikom donošenja odluka, oslonite isključivo na vlastita iskustva i informacije do kojih ste došli samostalno. Većina danas može očekivati povoljnu ljubavnu situaciju u kojoj mogu impresionirati drugu stranu.

RIBE (20.02.-20.03.)
Iako to možda ne smatrate bitnim, uložite više vremena i truda u svakodnevno okruženje. Fizičke i emotivne promjene na koje se odlučite a povezane su uz dom, sigurno će vam pomoći da krenete u pozitivnijem smjeru. Riješite se svih onih osoba, stvari i situacija koje su vam u prošlosti stvarale osjećaj krivnje ili nesigurnosti.