Dnevni horoskop: Mnogi će se predati ljubavi bez zadrške

OVAN

Dan je dobar za pričice uz kafu. Moguće je da ćete čuti trač u koji ćete i vi biti upleteni. Zanemarite ga. Uspjet ćete usaglasiti svoje stavove s mišljenjima svojih saradnika i zbog toga ćete biti zadovoljni.

BIK

I vi i vaša najdraža osoba danas ćete biti jako podložni utiscima i emocijama. Mnogi će se predati ljubavi bez zadrške. Bit ćete skloni pomiješati osjećaje i posao što trenutačno nije dobro. Zato to pokušajte jasno razdvojiti. Neka vas vodi intuicija.

BLIZANCI

Vaša senzibilnost i ranjivost danas će biti izraženija više nego inače. U takvim okolnostima sve će vam smetati. Zaposleni u uslužnim djelatnostima mogli bi zablistati na svoj način. Učinit će nešto što će se svidjeti drugima. Iskoristite svoju brzinu.

RAK

Kamo god pošli, danas je malo vjerojatno da ćete doživjeti emotivno ispunjenje. Zadovoljite se onim što imate. Oni koji prema poslu imaju profesionalni pristup, radit će odlično. Ostali će uglavnom prigovarati. Emotivne frustracije.

LAV

Oslobodit ćete se blokada u komunikaciji i uspjeti izraziti ono što osjećate. Bit će to korak prema naprijed. Neke vaše kolege danas će pokazati crtu lijenosti ili će zahtijevati luksuznije uvjete rade. Brzo ćete im odgovoriti. Pokažite svoju vedru crtu.

DJEVICA

Svoje ljubavne sadržaje osmislit ćete tako da sve bude uglađeno, fino i pristojno. Ipak, bit ćete svjesni da je to samo fasada. Neko od vaših kolega danas će na poslu pokazati emocije više nego što bi trebalo. Ne morate svakome biti rame za plakanje. Nađite zlatnu sredinu.

VAGA

Vaša snaga je u tome što ste zreliji od mnogih i što znate šta tražite. Prepoznavat ćete to i danas bez problema. Vjerojatno će vas podržati u vašim nastojanjima. Svima je jasno da ste djelatnik ozbiljnih namjera. Ne treba žuriti.

ŠKORPIJA

Tokom današnjeg dana stalno ćete nailaziti na prilike za pričanja, druženja, sklapanje novih poznanstava. Odlično za one koji su još sami. Danas ćete biti jako snalažljivi, pa će vam i najveći problem biti rješiv. Znat ćete instinktivno što treba napraviti. Bit ćete veseli.

STRIJELAC

Otkrivat ćete sve dublju povezanost s osobom koju volite, a u isto vrijeme ćete se dobro zabavljati. Neki će u posao uvoditi nove ili mlade saradnike. Pri tom će biti pristupačni i otvoreniji više nego inače. Vi znate odmjeriti svakome što treba.

JARAC

Pred vama je dan u kojem će se stalno miješati i sukobljavati tajne i otvorenost. Morat ćete oprezo balansirati. Danas će vaša volja za radom biti promjenjljiva. Čas ćete zapeti, a čas zabušavati. Nađite mjeru i granicu do koje stvari idu.

VODOLIJA

Otvorenost i ljubaznost učinit će da i danas budete pristupačni svakoj osobi suprotnog spola. Vezani su dobro. Predlažu vam poslovno putovanje na kom bi mogli dogovoriti suradnju s ekipom iz drugog kraja. Planirate kako to ostvariti. Budite ono što jeste.

RIBE

Što se emocija tiče, danas ćete biti daleko od ikakve ravnoteže. Smanjite svoja ljubavna očekivanja. Danas ćete vjerojatno shvatiti da vi posao doživljavate na jedan način, a vaši šefovi na drugi. Osvijestite svoje vrline.

Izvor: ehoroskop.net