Dnevni horoskop: Poboljšat ćete komunikaciju između sebe i osoba suprotnog spola

OVAN (21.03.-20.04.)

Oni koji imaju sumnje u kvalitet svoje veze, povjerit će se prijatelju koji će im dati dobar savjet. Poslovi koji su moderni ili novi, zanimat će vas i tu ćete funkcionirati dobro. Ostale stvari prepuštat ćete drugima.

BIK (21.04.-20.05.)

Vaš ljubavni život sve je bogatiji, a vi sve zavodljiviji. Bilo da ste u paru, bilo sami, primjećeni ste od drugih. Ako u miru sagledate sve mogućnosti, vidjet ćete da možete bolje i više. Poradite na tome.

BLIZANCI (21.05.-20.06.)

Dok ćete vi uživati u zagrljajima voljene osobe, jedan član obitelji iz koje potječete napravit će mali stres. Izdržite to. Bit ćete skloni unositi emocije u posao. To je dobro ako se bavite umjetnošću, no za ostale djelatnosti nije potrebno.

RAK (21.06.-20.07.)

Ako se danas pokušate približiti voljenoj osobi ili nekoj koju osvajate, računajte na emotivne napetosti i moguće ljubomore. Na pomolu su nesuglasice sa šefovima, no vi ćete ovaj put imati izlaz koristeći svoje napredne ideje.

LAV (21.07.-21.08.)

Bit ćete snažno povezani s voljenom osobom kroz razumijevanje i razmjenu osjećaja. Bit će vam lijepo. Ono što zamislite lako ćete izražavati i prezentirati. Mnogi će vas uvažiti i pitati o vašim idejama.

DJEVICA (22.08.-22.09.)

Danas malo više pazite kako se ponašate prema voljenoj osobi jer bi neprimjerenim postupcima mogli izazvati uvrijeđenost. Važniji poslovi razvijaju se dobro, a na vama je da pažljivo prezentirate nešto novo. Budite taktični.

VAGA (23.09.-22.10.)

Vaša otvorenost i društvenost danas će svakako doprijnijeti da se vaši osobni odnosi poboljšaju. Ne treba ništa činiti na silu. Ako vidite da je pred vama prepreka, pričekajte. Kasnije ćete je zaobići.

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)

Neki će se nakratko povući kako bi u miru proanalizirali svoje emotivno stanje. Partner to neće potpuno razumjeti. Zrelo razmišljate i radite. Zbunjuje vas to što drugi imaju prilično nedorastao pristup, ali takvi su.

STRIJELAC (23.11.-21.12.)

Neki će malo pretjerati u strastima ili će pomisliti da ih ugrožava jedna mlada osoba. No brzo će se razuvjeriti. Nakratko ćete se zabrinuti za financije, odnosno da ne izgubite „kolač“ koji vas čeka. Pokazat će se da je sve u redu.

JARAC (22.12.-20.01.)

Poboljšat ćete komunikaciju između sebe i osoba suprotnog spola. Oni koji su još sami neka izađu i prošetaju. Djelovat ćete brzo i sigurno. Uspjet ćete postaviti stvari onako kako i treba, a okolnosti će vam još ići na ruku.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Vaša najdraža osoba ima svoje prijedloge, a vi ćete joj se pokoriti kroz prepuštanje. Ipak, zadržite i nešto svoje. Pregovori sa nadređenima neće biti stabilni i činit će se kao da se obje strane vrte u krug.

RIBE (20.02.-20.03.)

Vaše ideje, inteligencija i smisao za humor bit će sredstva kojim ćete nadilaziti prazine u osobnim odnosima. Možete pokrenuti mnogo toga, premda će vam povremeno nedostajati energije. Zato sarađujte s drugima.

Izvor: ehoroskop.net