Dnevni horoskop: Prestanite se odupirati stvarima koje su neizbježne

Konačno dolazi dan u kojem će prevladavati mir i razumijevanje. Energija će većinu vremena biti pozitivna, osim naravno u situacijama koje su ostale neriješene ili su svakako problematične.

Mjesec će se naći u opoziciji sa Merkurom što znači da ćemo realno, vrlo jasno i na slobodniji način izražavati emocije.

OVAN (21.03. – 19.04.)
Pažljivo isplanirajte sve današnje poteze, čak i ako ste sigurni u pojedine. Naime, mogle bi se promijeniti neke od okolnosti pa bi, nesvjesni ograničenja, lako mogli donijeti pogrešnu odluku. Iako će vam se činiti kako postoji pregršt novih prilika koje ne smijete propustiti, dobro pripazite na to da sami sebe ne preopteretite.

BIK (20.04. – 20.05.)
Nemojte se previše fokusirati samo na jednu stvar, posebno ako imate dojam da ste preplavljeni zaostacima ili novim obavezama. Danas pokušajte obaviti od svega po malo jer ćete tako zadovoljiti sve uključene i sebi osigurati put prema napretku. Mnogi će od vas kasnije u danu dobiti priliku za poboljšati ljubavni odnos.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)
Bit ćete jako uvjerljivi pa lako pridobiti druge na svoju stranu ili se osloniti na njihovu pomoć. Ipak, ako znate i sami da nemate sa čime poduprijeti ono šta govorite, imajte na umu kako bi se pojedine osobe mogle osjećati prevareno. Ne smijete riskirati, zavlačiti druge osobe ili obećavati stvari za koje znate da su nemoguće.

RAK (21.06. – 21.07.)
Dan je idealan za značajnije promjene, osobito one koje mogu pozitivno utjecati na veći broj ljudi. Sve što promijenite a da je povezano uz vas osobno ili svakodnevicu, izazvati će odlične reakcije kod kolega i prijatelja. Nemojte se bojati prihvatiti stvari koje su potpuno nove, budite spremni razmišljati u hodu.

LAV (22.07. – 22.08.)
Prestanite se odupirati stvarima koje su neizbježne. Imat ćete nekoliko odličnih ideja i istovremeno ćete točno znati što trebate reći da bi vam drugi pomogli. Osobe koje vas još uvijek ne poznaju dobro sigurno će se osjećati bolje i sigurnije ako na prvo mjesto stavite svoj zabavni karakter. Oni koji vas znaju dat će vam novac.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)
Ništa nije uklesano u kamen. Nemojte stoga računati na to da će stvari ići prema planu, posebno na privatnom polju. Taman kad pomislite da ste se za sve pobrinuli, neko će vas iznenaditi sa promjenama koje nije najavio ili sa odlukom koju je donio bez vas. Umjesto da se nervirate, radije vrijeme uložite u nešto što vas veseli.

VAGA (23.09.-22.10.)
Putujte, uživajte, planirajte i učite jer ćete tako otkriti mnoštvo novih stvari i osjećati se odlično. Vjerovatno ćete u toku dana, ukoliko se prepustite novim iskustvima, upoznati i nekoliko novih osoba sa kojima je kasnije moguća i poslovna suradnja. Pred vama je nova šansa za rast i razvoj, nemojte se opirati promjenama.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)
Kada su u pitanju ljubav, investicije ili kreativni projekti, nemojte se ustručavati nego slobodno budite kreativni ali i odvažni. Dan je idealan za preuzimanje razumnih rizika. Odlične ćete ideje dobiti ako nešto više vremena posvetite druženju sa mlađim osobama ili sa nekim tko vam je neobičan a istovremeno vas privlači.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)
Danas nećete moći jasno razmišljati. Osoba za koju ste smatrali da vam je ne tako davno učinila nepravdu, vjerovatno isto to misli za vas. Ako čujete da vas neko odgovara iza leđa, pobrinite se za to da se odmah direktno obratite toj osobi ali na smiren način. Riješite se ideja koje podrazumijevaju osvetu ili putovanja.

JARAC (22.12.-20.01.)
Mnogi će od vas već prijepodne dobiti novu ideju koja će ih dosta okupirati, ne samo mentalno nego i vremenski. Ipak, budite oprezni kako ne bi zbog entuzijazma zanemarili tekuće obaveze. Oni od vas koji planiraju raditi prekovremeno, trebali bi znati da se to sigurno neće svidjeti voljenoj osobi koja želi više.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)
Koliko god bile zanimljive ideje koje imate, vjerovatno dio njih nije ostvariv, barem ne na način koji se vama čini ispravnim. Nemojte brzati nego se radije prvo okrenite istraživanju i diskusijama sa osobama koje smatrate iskusnima. Što god radili, nećete pogriješiti ako nastupite pomalo konzervativno. Slobodno budite i asertivni.

RIBE (20.02.-20.03.)
Ukoliko sami sebi ne postavite pravila odnosno odredite ograničenja, vjerovatno ćete u toku dana nekoliko puta pretjerano reagirati, nekim se stvarima previše posvetiti a druge zanemariti. Dan nije idealan za riskiranje i preuzimanje novih obaveza, izbjegavajte prekovremeni rad kao i razgovore koji uključuju veći broj osoba, prenosi tarot-horoskop.