Dnevni horoskop: Preuzmete kontrolu nad onim što je za vas bitno

Uran će danas mnoge potaknuti na impulzivnost ali će izazvati i dešavanja koja će nas navesti na naglu promjenu planova.

Ukoliko je ikako moguće, budite spremni u posljednji trenutak prilagoditi se novonastalim okolnostima. Ukoliko niste sigurni kojim putem trebate krenuti prema naprijed, slušajte svoju intuiciju.

OVAN (21.03. – 19.04.)
Nemojte dozvoliti da vam na put stanu neočekivana dešavanja. Ostanite pri svojim stavovima, posebno ako ste ih u posljednje vrijeme snažno branili ili se za nešto jedva izborili. Ukoliko se neplanirano suočite sa nečim što vam predstavlja preveliku raznolikost, nastavite ići prema dalje i slobodno u prvi mah ignorirajte rečeno.

BIK (20.04. – 20.05.)
Starija će vam osoba danas dati odlične savjete. Koliko god vam se razgovor činio dosadnim, pokušajte saslušati sve do kraja jer ćete, nakon što malo razmislite, bolje razumjeti situaciju u kojoj se trenutno nalazite. Dan je povoljan i za dogovore povezane uz novac. Kada je u pitanju procjena drugih ljudi, prvenstveno budite fer.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)
Danas ćete imati dojam da se neko sa vama emotivno i mentalno poigrava. Iako ćete djelomično biti u pravu, ne možete za to isključivo kriviti onu osobu koja vam stvara problem. Razmislite o tome da preuzmete kontrolu nad onim što vam je bitno inače ćete se uključiti u stvari koje vam ne mogu ispuniti potrebe niti vam pomoći.

RAK (21.06. – 21.07.)
Razumljivo je ignorirati glasine ali ipak, prije nego što odlučite otvoriti nove teme ili pokrenuti nove projekte, razmislite o tome kako se od njih zaštititi. Ukoliko ih ignorirate previše dugo, nešto će poći po zlu. Da bi na poslu dobili zasluge koje smatrate da zaslužujete, morat ćete glasnije progovoriti o svojim naporima i trudu.

LAV (22.07. – 22.08.)
Slobodno se upustite u izazove, igrajte igre ili manipulirajte situacijama ali u svakom trenutku imajte na umu da ne bi smjeli novac stavljati na prvo mjesto. Vrijeme je da posložite sve čime se trenutno bavite inače će neko iskoristiti vaše slabosti i na kraju ostvariti veći uspjeh od vas. Nemojte izgubiti zato što niste spremni.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)
Klonite se škakljivih razgovora i općenito osoba koje vole gurati nos tamo gdje im nije mjesto. Budite spremni od sebe dati još više, osobito kada se radi o nečem što vam je jako bitno i u što ste već uložili puno truda te vremena. Privatni bi vas problemi mogli previše okupirati ali ćete ih nadvladati ukoliko ste postavite pošteno.

VAGA (23.09.-22.10.)
Mnogi će od vas danas imati potrebu za bijegom od svakodnevice i bavljenjem zabavnim aktivnostima. Bit ćete u centru pozornosti, uživat ćete u neformalnim razgovorima, ugodnim trenucima i druženju sa zanimljivim osobama. Ideja koju imate vjerojatno će zainteresirati mnoge a vjerojatno vam donijeti i priliku za napredak.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)
Danas ćete imati sve posloženo i pod kontrolom. Nemojte u sebe sumnjati nego se radije okrenite novim stvarima i prezentirajte ono što želite tek ponuditi ili pokrenuti. Najveću ćete potporu dobiti ako zauzmete energičan i proaktivan pristup. U ljubavi je vrijeme da zatražite ono što smatrate da vam odavno pripada.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)
Prijepodne će vas dosta zbuniti nečija reakcija ali se nemate razloga brinuti. Razmislite o svemu što ste napravili kroz prošlost da bi shvatili kako još uvijek imate potporu osobe kojoj ste davno pomogli. Ukoliko u ljubavi doživite nešto neugodno ili vas netko stavi pred zid, slobodno tugujte ali to što prije ostavite iza sebe.

JARAC (22.12.-20.01.)
Možete očekivati jako povoljne okolnosti kada su u pitanju poslovni povezani uz nekretnine, renovacije i preprodaju vozila. Općenito ćete danas imati odlične pregovaračke vještine pa bi se trebali okrenuti novim poslovnim dogovorima ili predložiti bilo kakvu nagodbu. U ljubavi i romantici danas neće postojati granice.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)
Nemojte olako odustajati od starih ideja, radije zauzmite novi pristup ili ih raspravite sa osobama kojima vjerujete. Sigurno postoji bolji način na koji ih možete prezentirati pa tako i unovčiti. Nemojte dozvoliti da vam osoba koju volite pokvari raspoloženje ili vas rastuži, vjerojatno se samo radi o tome da ima težak dan.

RIBE (20.02.-20.03.)
Najveće će vam probleme danas predstavljati skriveni dogovori, privatni problemi i informacije koje niste u potpunosti željeli podijeliti sa kolegama. Budite jako oprezni kako ne bi sami sebe kompromitirali i rekli nešto što će otkriti vaše namjere ili potez iz prošlosti. Nemojte nikome vjerovati pa tako ni otkrivati svoje emocije.