Dnevni horoskop: Preuzmite inicijativu i dozvolite sami sebi isprobavanje novih stvari

Ujutro možemo očekivati vlastite ili tuđe kompulzivne poteze.

Oni od nas koji su u posljednje vrijeme imali dojam stabilnosti i mira, sigurno neće time biti pogođeni koliko oni koji se već danima bave raznim problemima. Najbolje je izbjegavati konflikte sa kolegama i poslovnim partnerima jer će reakcije biti grube.

OVAN (21.03. – 19.04.)
Da bi bolje razumjeli trenutnu financijsku situaciju pa tako i znali šta možete očekivati od budućnosti, danas provjerite papirologiju i jeste li podmirili sve obaveze. Ukoliko u dogledno vrijeme planirate kupiti automobil ili općenito nešto skuplje, provjerite jeste li sve dobro izračunali odnosno postoji li negdje i bolja ponuda.

BIK (20.04. – 20.05.)
Osoba koju poštujete danas bi lako mogla dovesti u pitanje vašu poslovnu budućnost ili bi vas mogla pokušati iskoristiti. Budite jako oprezni, koliko god vam netko bio drag, ne morate kompromitirati vlastite ciljeve da bi ga impresionirali. Mogući su nenadani financijski problemi ali ih nećete moći, barem do sutra, sve riješiti.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)
Da bi ostvarili ciljeve koje ste sami sebi zadali, morat ćete se malo više družiti sa kolegama i poslovnim partnerima. U redu je biti fokusiran na posao ali ipak imajte na umu razmišljanje drugih ljudi od kojih većina očekuje neformalne razgovore i barem malo humora. U ljubavi je vrijeme da opet posložite prioritete.

RAK (21.06. – 21.07.)
Koliko god ih željeli pokrenuti, dan ipak nije povoljan za obiteljske rasprave i diskusije o imovini. Umjesto da se bavite teškim temama, istražite nešto što ste oduvijek željeli raditi ali niste imali dovoljno vremena ili uvjeta. Danas lako možete doći do izvora dodatnih prihoda koji će vam usput pomoći riješiti se negativnosti.

LAV (22.07. – 22.08.)
Iako ćete smatrati da sve imate pod kontrolom te da vas rijetko ko može nadmašiti, upravo će vam osoba od koje to najmanje očekujete dokazati suprotno. Ukoliko niste pokrili neke temeljne stvari i dobro se pripremili, suočit ćete se sa pitanjima na koje nećete znati odgovoriti. Prije nego nešto prezentirate, prvo to provjerite.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)
Da bi izbjegli pitanja bliskih osoba koja bi danas mogla biti vrlo neugodna, okupirajte se poslom i pokušajte što više komunicirati sa poznanicima i suradnicima. Onoga trenutka kada zaintrigirate druge svojom idejom, dobit ćete zanimljive informacije kao i resurse za koje niste ni znali da su vam potrebni. Vjerujte u svoje snove.

VAGA (23.09.-22.10.)
Danas slobodno budite jedinstveni i zauzmite onaj pristup koji smatrate najboljim. Najbitnije će biti kako prezentirate sebe i svoje ideje stoga se nemojte ograničavati niti oslanjati na metode koje su nekom drugom donijele rezultate. Nema sumnje da ćete na svim životnim poljima dobiti pozornost osoba koje su bitne.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)
Preuzmite inicijativu i dozvolite sami sebi isprobavanje novih stvari. Slobodno se prepustite novim izazovima, ne možete pogriješiti sve dok stojite nogama čvrsto na zemlji. Ukoliko imate jedinstvenu ideju povezanu uz privatni život, danas bi je trebali realizirati. Dobit ćete pozornost osoba koje vas prije nisu htjele saslušati.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)
Nemojte dozvoliti da zbog emocija pogrešno prosudite pojedinu osobu ili situaciju jer ćete jako dugo osjećati posljedice. Kada je u pitanju komunikacija, mudro birajte svoje riječi inače bi mogli nehotice izazvati nesporazum i shvatiti kako ste rekli stvari koje niste željeli. U poslu i privatnom životu očekujte preokrete.

JARAC (22.12.-20.01.)
Nemojte donirati vrijeme i novac, posebno ako toga nemate dovoljno. Posvetite svoju pažnju stvarima koje smatrate bitnima a trenutno su to obitelj, dom i budućnost. Dajte sve od sebe da bi zadržali ili sagradili jednu pozitivnu atmosferu u kojoj ćete se osjećati ugodno. Vaš dom bi trebao biti mjesto gdje se dobro osjećate.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)
Konkurencija će vas danas preplaviti. Ukoliko izgubite kontrolu nad dešavanjima i odlučite se udaljiti od svega, izgubit ćete na kraju i tlo pod nogama pa tako sigurno donijeti pogrešne odluke. Nije vrijeme za brze izjave i poteze koji nisu provjereni. Strpljenje će biti ključ uspjeha stoga pažljivo slušajte a onda u miru razmislite.

RIBE (20.02.-20.03.)
Danas nećete biti objektivni niti ćete moći jasno procijeniti ljude i situacije. Suzdržite se od naglih odluka ili se barem potrudite pa potražite drugo mišljenje odnosno savjet bliskih osoba. U ljubavi su mogući problemi, posebno kod onih pripadnika znaka koji se nalaze u tajnoj vezi a u posljednje vrijeme nisu bili iskreni, prenosi tarot-horoskop.