Dnevni horoskop: Sentimentalnost i nježnost bit će vaše glavne osobine danas

OVAN (21.03.-20.04.)

Naći ćete sklad koji vam je izmicao. Poboljšat ćete odnose s voljenom osobom. Samci će izlaziti i biti otvoreni za ljubav. Obnovit ćete neke kontakte sa saradnicima iz inozemstva. To će vam osvježiti radni dan.

BIK (21.04.-20.05.)

Ulazite u iznimno emotivnu fazu kad ćete blistati, a vaša poteba za ljubavlju bit će jaka. Većina vas bit će u paru. Prihvatit ćete sve opcije jer ćete u sebi imati snagu da nadilazite granice. Bit ćete zdovoljni.

BLIZANCI (21.05.-20.06.)

Vaš unutrašnji glas odredit će i vaše ponašanje u privatnom životu. Bit će vam lijepo, a u duši ćete biti ispunjeni.
Rado biste se upustili u nešto što nije konvencionalno ili što vodi alternativi. Danas ste obuzeti time.

RAK (21.06.-20.07.)

Danas ćete poželjeti pobjeći od svega i malo se provesti s društvom. Okolnosti će vam to dopustiti. Ne trebate previše brinuti, jer će se neke stvari razvijati same od sebe. Na vama je samo da to slijedite.

LAV (21.07.-21.08.)

Veliko samopouzdanje vodit će vas u nove ljubavne akcije. Oni u vezama bit će siguran oslonac voljenoj osobi. Odličan je dan za poboljšanje financijskih prilika. Neki će dobiti novac koji su dugo čekali.

DJEVICA (22.08.-22.09.)

Izvrstan je dan za komunikaciju i neobavezna druženja uz kafu. Izađite, prošetajte, otvorite se za ljude. Neki idu na poslovno putovanje na kojem ih čeka ugoda i uživanje u poslu koji rade. Bit će bolje nego što očekuju.

VAGA (23.09.-22.10.)

Bez previše riječi vi ćete biti okrenuti onom pozitivnom i plemenitom u vašem odnosu, a ostalo ćete zanemariti. Ne vrijedi se zamarati onim što je prošlo. Uzmite to kao analizu i krenite naprijed. Put vam je otvoren.

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)

Osjetit ćete prolazni nemir koji će u vama isprovocirati dodatna pitanja, ali brzo ćete naći odgovore. Saradnja s drugima razvijat će se dobro ako budete i dalje uspijevali razlučiti ko je ko u cijeloj priči.

STRIJELAC (23.11.-21.12.)

Sentimentalnost i nježnost bit će vaše glavne osobine danas. Mnogi će biti privrženi svom partneru. Utjecat ćete na stvari više nego što možda očekujete. Možete gotovo sve. Iskoristite dan.

JARAC (22.12.-20.01.)

Kako dan bude odmicao, vi ćete sve više shvaćati koliko vam ljubav znači i postavit ćete je na prvo mjesto na svojoj listi prioriteta. Poslovi će se odvijati uhodano i stabilno, a vi ćete uživati u mirnom radnom danuj bez stresa.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Danas ćete u potpunosti biti fokusirani na intimne odnose. Tako ćete uspjeti nadilaziti sve zamke u odnosu. Mirnije ćete prihvatati sugestije drugih jer jača vaše povjerenje u njih. Spremniji ste na saradnju.

RIBE (20.02.-20.03.)

Još danas možete očekivati povećanu zahtjevnost od strane voljene osobe. Budite strpljivi i što mirniji. Vjerojatno ćete biti svjedok manje svađe između vaših šefova i vaših saradnika. Vi ćete biti po strani.

Izvor: ehoroskop.net