Posljednja poruka Mire Furlan: Vedra je noć i Mliječni put se čini tako blizu, tamo idem uskoro

Vijest o smrti legendarne glumice Mire Furlan rastužila je region, a njeni obožavaoci masovno prenose posljednju objavu na njenom nalogu na Twitteru.

“Gledam u zvijezde. Vedra je noć i Mliječni put se čini tako blizu. Tamo idem uskoro. ‘Svi smo mi materija iz zvijezda’, odjednom se sjetim riječi Delin iz Džoovog scenarija. Nije to tako loše. Ne plašim se. U međuvremenu, dopustite da sklopim oči i osjetim ljepotu oko mene. I da udahnem, ispod tamnog neba punog zvijezda. Udahnem. Izdahnem. To je sve”, navela je Mira na svom posljednjem tvitu.

Uz ono što se smatra njenim posljednjim obraćanjem javnosti pridodata je i fotografija njenog nasmIjanog lica, ali i datum rođenja i smrti.

Podsjećamo, Mira Furlan preminula je u srijedu u 66. godini života.

Vijest o smrti velike glumice objavljena je i na njezinom službenom Twitter profilu.

Iako uzrok smrti još nije otkriven, Straczynski je na službenom Twitter profilu kazao da je njeno zdravstveno stanje nije bilo najbolje već neko vrijeme.

Nadali smo se da će se poboljšati. Mira je bila dobra i draga žena, zapanjujuće talentovana izvođačica i prijateljica svima u glumačkoj ekipi i ekipi ‘Babylon 5’, a vijest nas je sve shrvala“, kazao je.

Preminula jugoslovenska glumica Mira Furlan