Šatro/ Donald Trump gradi drugu Bijelu kuću

Donald Trumpu zvanično ističe predsjednički mandat za 11 dana, međutim on ne odustaje od vlasti i pozicije predsjednika SAD-a.

Armija njegovih pristalica je spremna položiti čak i svoj život, samo da bi zadržali svog predsjednika na poziciji.

Armija ljudi u SAD-u želi da i dalje vidi mene na poziciji predsjednika ove zemlje. Ko ima pravo da im to uskrati?! Čak ni legitimno izabrani predsjednik SAD-a nema pravo da anulira mišljenje jednog dijela ove zemlje. Zato ćemo mi da napravimo alternativu njima, kako se ne bi osjećali zapostavljeno ili odbačeno od vlastite zemlje. Pokrenut ćemo alternativu državu, koja će funkcionisati paralelno s ovom”, rekao je Donald Trump.

Prvi korak ka formiranju alternativne države, je izgradnja nove Bijele kuće, koja će se nalaziti tik preko puta postojeće.

Nova Bijela kuća će biti moja rezidencija, i utočište svih pristalica Republikanaca. Nećemo još ozvaničiti da faktički legitimiziramo oživljavanje konfederacije, ali idemo ka tome. Nakon izgradnje Bijele kuće, formirat ćemo sve paralelne institucije koje postoje u SAD-u, i u samoj konačnici ćemo ponovo prekrojiti granice, i naše zemlje ponovo odvojiti i proglasiti Konfederaciju SAD, baš kao što su to naši djedovi učinili”, dodao je Trump.

Pored izgradnje nove Bijele kuće, Trumpove pristalice su se odazvale u jako velikom broju da formiraju i svoju zasebnu Nacionalnu gardu i policiju.