Aljoša Čampara: Nastavljaju svoj obračun sa neistomišljenicima i ne stide se

Izvršni odbor Općinske organizacije SDA Goražde je sinoć na vanrednoj sjednici isključio iz članstva poslanika u Skupštini BPK Goražde i delegata u Domu naroda Parlamenta FBiH Nijaza Musića.

Kako su naveli, Musić je isključen zbog nestatutarnog djelovanja, pogrešnih postupaka i iznošenja neprimjerenih stavova u javnosti, kojim je nanijeta nesaglediva šteta Stranci demokratske akcije.

Povodom toga, danas se oglasio nekadašnji član SDA, aktuelni ministar u Skupštini Kantona Sarajevo i ministar unutrašnjih poslova FBiH, Aljoša Čampara.

“‘Išćeralo i njega’. Ko kaže da SDA ne radi na čišćenju svojih redova laže! E sad, misleći da to znaju sami, nije im niko skrenuo pažnju, da se trebaju očistiti korumpiranih, bahatih, neobrazovanih, a ne onih koji ukazuju na sve te devijantne pojave i pojedince koje ih čine”, napisao je Čampara.

Također, navodi da je Nijaz sinoć isključen jer je objavio snimak na kojem se čuje kako SDA u BPK trguje Ministarstvom unutrašnjih poslova za 30.000 KM i bolnicom za 20.000 KM.

“Nastavljaju svoj obračun sa neistomišljenicima i ne stide se! Kažu – nanio im štetu. Ne zna se jel na imidž ili zbog propale trgovine, bit će da je ovo drugo. Aferim!”, naveo je Čampara.

‘Išćeralo i njega’
Ko kaže da SDA ne radi na čišćenju svojih redova laže!

E sad, misleći da to znaju sami, nije im…

Posted by Aljosa Campara on Tuesday, 16 February 2021