Omega

Dnevni horoskop: Bavite se sportom da bi bili još sretniji

Obećanja koje ste dali ili primili, bit će održana, a vi spokojni, ispunjeni i zadovoljni u dragom vam društvu.

OVAN (21.03.-20.04.)

Od grubosti vanjskog svijeta danas ćete bježati u svijet svoje mašte. Ništa čudno za vas, ali partneru je toga već dosta. U fazi ste kad vaše umjetničke ideje dolaze takvom brzinom i količinom da ih teško zaustavljate. Nešto će trebati zapisati za ubuduće. Oslobodite se svakog pritiska.

BIK (21.04.-20.05.)

Na pametan način uspjet ćete spojiti ugodno s korisnim. Drugoj strani svidjet će se vaš smisao za detalje. Na sastancima će doći do petljavina koje će vas iznutra živcirati. Vi volite da je sve jasno, a događa se suprotno. Stresovi na koje ste već navikli.

BLIZANCI (21.05.-20.06.)

Doći će do malih nadmudrivanja između vas i voljene osobe. U tome ćete vi biti ona luđa strana. Završit ćete čim prije sve što treba i s radošću ćete se prepustiti zasluženoj dokolici.

RAK (21.06.-20.07.)

U vašim privatnim odnosima i danas će biti dosta nemira, nedorečenosti i frustracija. Ostanite mirni. Pokušajte unijeti više kreativnosti u svoj rad jer ćete tako raditi lakše i s više zadovoljstva, a i rezultati će onda biti bolji. Osamite se i opustite od svega.

LAV (21.07.-21.08.)

Na pameti će vam biti zabavljanje bez ozbiljnijih pretenzija. To je zato je osjećate da sad nećete dobiti ono šta želite. Na radnom mjestu danas bi moglo doći do iskazivanja emocija i talenata koje niste očekivali. Bit će zanimljivo kao na filmu. Potrebno vam je opuštanje.

DJEVICA (22.08.-22.09.)

Društenost i otvorenost bit će vaše glavne kvalitete danas. Oni koji su još sami uspijevat će brzo ostvariti kontakte. Bit ćete sposobni reagirati i brzo i taktično. Uspijevat ćete podmetnuti leđa i čitati između redova tamo gdje niko ne može. Igrajte otvoreno.

VAGA (23.09.-22.10.)

Potrudit ćete se biti ljubazniji u odnosu s voljenom osobom. To će biti dobro prihvaćeno, pa ćete poboljšati komunikaciju. Vjerojatno ćete ignorirati šefove i nastaviti po svom. Ipak, bilo bi pametnije da nađete neki kompromis. Neki idu na utakmicu omiljenog kluba.

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)

Ne ulazite u raspravljanja, a pogotovo ne oko sitnica. Vaš odnos će se poboljšati s vremenom. Treba pričekati. Jedva ćete čekati kraj radnog vremena i slobodne sate jer jednostavno niste u stanju raditi sa zadovoljstvom. Sjetite se svojih hobija.

STRIJELAC (23.11.-21.12.)

Bit ćete potpuno okrenuti prema partneru, ali će vam on (ona) stalno donositi izazove koji u vama bude nemir. U poslovnim pregovorima i na sastancima oslonit ćete se na svoju kreativnost i tako naći zajednički jezik s drugima. Razmislite o svojoj prehrani.

JARAC (22.12.-20.01.)

Mašta će vam danas raditi sto na sat. Neki će u voljenoj osobi vidjeti nešto što ona uopće nije. Moguće su nerealne procjene. Mjerit će se vaše zasluge u poslu. Istovremeno vam dolaze sjajne ideje pune kreativnosti. Prolazni pad imuniteta.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Obećanja koje ste dali ili primili, bit će održana, a vi spokojni, ispunjeni i zadovoljni u dragom vam društvu. Vaša poslovna postignuća su sve očitija, tako da ne trebate brinuti zbog malih čarki i previranja. Bavite se sportom da bi bili još sretniji.

RIBE (20.02.-20.03.)

Vjerojatno ćete se zateći u većem društvu tako da će vaši nemiri s partnerom biti nazapaženi u gužvi ljudi. Ne postoji recept uspješnosti koji pokušavate naći, nego jednostavno treba raditi, a rezultati onda dođu sami po sebi. Neki će zaplesati.

Izvor: ehoroskop.net