Dnevni horoskop: Idite tamo gdje vam je dobro

OVAN

Razvoj jednog odnosa stalno će vas intrigirati. Radi se o osobi s posla s kojom sve više izmjenjujete poruke i znakove. Mnogi će danas analizirati svoje rezultate, iako ne bi trebali. Sve je na svom mjestu. Budite konkretniji.

BIK

Nastavit ćete se intenzivnije povezivati s ljudima, pa je mogućnost upoznavanja nove osobe velika. Stalno uspinjanje na ljestvici već vas je umorilo. Osjećate potrebu za opuštanjem, pa ćete posao ostaviti po strani. Bolje optimist nego pesimist.

BLIZANCI

Mnogi će se i danas vrlo lijepo zabavljati i otkrivati put do nečijeg srca. Ići će im od ruke gotovo sve što požele. Danas biste na poslu mogli zabavljati kolege. Rado ćete se unijeti u veselice, zabavljanja, druženja. Posadite neku biljku.

RAK

Već ste shvatili da ne treba forsirati stvari, pa ćete tu formulu primjeniti na svoju vezu. Tako ćete je poboljšati. Osmislite bolji plan za suradnju s drugima. Znate se izraziti, ali u tome budite taktičniji. Neki će zaplivati.

LAV

Prepustite drugima s povjerenjem da vas usmjere tamo kamo treba. Oni će to znati učiniti bolje nego vi sami. Kada pomislite na poslovni plan koji slijedi, zaboli vas glava jer je malo stvari koje tu sad možete kontrolirati. Budite strpljivi.

DJEVICA

Balansirat ćete između svojih želja i realnih mogućnosti. Ništa neće ići na silu, a trebat će strpljenja. S olakšanjem ćete prihvaćati izvješća koja govore o napretku čiji ste i vi dio. Bit će to dodatni poticaj. Izdržite.

VAGA

Vaša ljubavna priča nastavit će se razvijati kvalitetno i na vašu radost. Zato se dotjerajte i izađite. Vrijeme radi za vas, a vi mu se prepuštate s punim povjerenjem. Osjećate da vaših pet minuta tek dolazi. Volite ljude.

ŠKORPIJA

Jedan član vaše obitelji danas će od vas zahtijevati malo više pažnje i angažmana. Bit ćete zaigrani i imati osjećaj da svaki problem možete riješiti s lakoćom. Dobrim dijelom ste u pravu. Naspavajte se.

STRIJELAC

Vjerojatno ćete danas blistati i zračiti osjećajima. Mnogi će otvoriti dušu bez rezerve. Danas ćete se malo više pozabaviti mogućnošću ulaganja u posao koji radite. Tražit ćete sponzore. Ne morate vječno ratovati.

JARAC

Voljena osoba danas bi mogla kukati li prigovarati s tugom. Bit ćete popustljivi i skloni da je tješite i kada ne treba. Ići ćete na onu opciju koja vama daje više prostora, ali i ugode na poslu. Ne zanimaju vas napori. Uživat ćete u lijepom danu.

VODOLIJA

Pred vama je odličan dan za neku vrstu druženja i zabave. Posebno nadahnuti bit će oni koji su mladi. Čini vam se da je potrebno još samo malo pa da vaši talenti isplivaju i zablistaju u punom sjaju. Idite tamo gdje vam je dobro.

RIBE

Imate pravo pitati i ono što možda nije uobičajeno. Povjerenje u vašem odnosu je takvo da si to možete dopustiti. Možda će vas i pohvaliti, no u najgorem slučaju vaše ideje bit će prihvaćene ili uzete za ozbiljno. Idite u prirodu.

Izvor: ehoroskop.net