Dnevni horoskop: Ljubav nema cijenu

Možete očekivati još jedan dan bogatijeg društvenog života kojeg možete provesti s kim i kako vi želite.

OVAN (21.03.-20.04.)

Ljubav s posla zbunjivat će vas. Nećete se moći lako odrediti prema istoj. Nemate još izgrađen stav o cijeloj stvari. Kreativni poslovi razvijat će se bez problema. Promjene koje se provode na radnom mjestu prihvatit ćete bez okolišanja.

BIK (21.04.-20.05.)

Pred vama je dan pun emotivnih frustracija. Šta god činili, neće ispasti zadovoljavajuće. Strpite se. Zadovoljni s poslom, maštat će kako bi moglo biti još bolje. Radite ono što volite.

BLIZANCI (21.05.-20.06.)

Vjerojatno ćete danas biti nešto osjetljiviji nego inače, a kako su ljubavne prilike mršave, pojavit će se frustracije. Bit ćete sigurni u svoja djela i nastojat ćete izvesti plan do kraja, ali to će biti prilično naporno. Računajte s tim. Treba vam predah.

RAK (21.06.-20.07.)

Možete očekivati još jedan dan bogatijeg društvenog života kojeg možete provesti s kim i kako vi želite. Lako ćete izlaziti na kraj s ljudima. Mnogi će u vama prepoznati uzor, a vi ćete biti otvoreniji više nego inače.

LAV (21.07.-21.08.)

Danas ćete razmišljati da li se upustiti u nešto značajnije s osobom koju srećete kroz radnu sredinu. Poslovi koji zahtijevaju emocionalni angažman dobro su postavljeni. Neki će općenito izgarati za posao. Ne morate se žuriti.

DJEVICA (22.08.-22.09.)

Igrat ćete na kartu zavođenja i isticanja erotike. Istina je da ćete u tome imati stila, pa je uspjeh vjerojatan. Mogući pregovori oko jednog sponzoriranja privest će se kraju. Nećete voditi glavnu riječ, ali dogovorit ćete se.

VAGA (23.09.-22.10.)

Nastavljate sa svojom zavodljivom fazom kad vam mnoge osobe suprotnog spola padaju pod noge. Utjecat ćete na stvari, ljude i događaje više nego što mislite. Niste svjesni koliko vas oponašaju. Ne dajte pokvariti svoj karakter.

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)

Vjerojatno ćete potrošiti više novca nego što ste planirali, a sve s ciljem da nekog impresionirate. Ljubav nema cijenu. Vaši saveznici jačaju, a i vi skupa s njima. Danas toga postajete sve svjesniji, a vaše samopouzdanje raste. Ne znate dokle možete dogurati.

STRIJELAC (23.11.-21.12.)

Pristat ćete na sve zahtjeve voljene osobe jer ćete i vi misliti isto. Bit će to male slatke brige. Pokazat ćete dozu popustljivosti u poslovnim dogovorima. Mogli biste biti malo strožiji kako bi postigli veću kontrolu. Bit ćete fokusirani na druge.

JARAC (22.12.-20.01.)

Osim opuštenosti kojom zračite, danas ćete pokazati i malo više strasti. Druga strana će to prihvatiti dobro. Vjerojatan je mali trošak povezan s luksuzom ili poboljšanjem radnih uvjeta. U mogućnosti ste to sebi i priuštiti.

VODOLIJA ( 21.01.-19.02.)

Bježat ćete u svoj svijet mašte i snova pred nepotpunom ljubavnom stvarnošću. Bit će to vaš ventil. Možda neke vaše ideje neće biti odmah prihvaćene jer su zasad neprovedive u realnim okvirima.

RIBE (20.02.-20.03.)

U komunikaciji između vas i voljene osobe sve će veću ulogu igrati mašta i zanimljive ideje koje kao da nisu s ovog svijeta. Teško da će vas danas iko moći staviti u neki kalup. Bit ćete zaista posebni u svakom pogledu.

Izvor: ehoroskop.net