Omega

Dnevni horoskop: Ne brbljajte bezveze

Druga strana mogla bi se naći na rubu da vam povjeri neke svoje boljke i brige.

OVAN (21.03.-20.04.)

Neki će se truditi biti toliko ljubazni da će drugoj strani ići na živce. Ako sve nije idealno, prihvatite to i budite prirodni. Osjećat ćete kao da se kazaljka na satu primiče onoj graničnoj crti nakon koje počinje nešto novo. Ali treba proći do toga.

BIK (21.04.-20.05.)

Neki će razmišljati o promjenama u odnosu s voljenom osobom, ali neka ništa ne zaključuju ni ne odlučuju. Mnogi će danas morati biti uslužni prema svojim saradnicima, ali im to neće teško pasti. Moguća je mala dosada na poslu. Uzmite više vitamina.

BLIZANCI (21.05.-20.06.)

Radost će se miješati s nevidljivim znacima koji će vam davati nove informacije i navoditi vas na nove ljubavne aktivnosti. Važno je da danas slušate svoj unutrašnji glas jer će vam on biti najbolji putokaz za uspjeh. Ne brbljajte bezveze.

RAK (21.06.-20.07.)

Lijep razvoj osobnih odnosa potaknut će vas da iste oplemenite nekom novom idejom za izlazak gdje će vam biti dobro. Teško da vas išta može ugroziti ili odvratiti od onog što radite. Sve teče dobro, stabilno, a vi funkcionirate unatoč malim preprekama.

LAV (21.07.-21.08.)

Neki će nakon dubljih analiza početi zračiti većim samopouzdanjem, pa će tako i lakše pristupati osobama suprotnog spola. Financije i komunikacije bit će glavna obilježja dana, a u obje aktivnosti bit ćete ozbiljni i uspješni. Možete se malo opustiti.

DJEVICA (22.08.-22.09.)

Danas ćete miješati senzualnost i idealizam, a neki će možda tražiti nemoguće. Ipak, osjećat ćete se dobro. Sve više stremite visokim ciljevima, a za njih treba imati i određena znanja. Zato će vas propitkivati i testirati. Nikad nije gotovo.

VAGA (23.09.-22.10.)

Vjerojatno će vas danas sve navoditi na to da pokažete veću razinu osjećajnosti nego inače. To će se svidjeti partneru. Bit će onih koji će vas potražiti za saradnika ili pitati za mišljenje, savjet. Budite objektivni i procjenjujte bez emocija. Odvojite poslovno i privatno.

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)

Dolazite do zaključka o važnoj odluci ili fazi koja će utjecati na status vaše veze. Sve je pod kontrolom, ali ne srljajte. Osjećat ćete silnu želju i potrebu da prezentirate svoje sposobnosti, ali nećete još dobiti priliku za to. Malo pričekajte. Radite na sebi.

STRIJELAC (23.11.-21.12.)

Oni koji su možda meta raznih udvarača, danas će biti lako podložni njihovom utjecaju. Vezani će biti dobro. Dobrodušnost, naivnost i popustljivost bit će obilježja vašeg ponašanja danas u odnosima s drugima na poslu. Možete pokazati i malo otpora.

JARAC (22.12.-20.01.)

Druga strana mogla bi se naći na rubu da vam povjeri neke svoje boljke i brige. Budite otvoreni i ne zaključujte ništa prerano. Oni pred kojim se nađe neki ugovor, neka dobro proanaliziraju svaki detalj, pa će vidjeti da isti nije cjelovit. Treba na doradu, dopunu.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Vesela druženja, provodi i zabave danas će se miješati s intuitivnijim uvidima koji će vam činiti da lako čitate između redova. Radit ćete predano i marljivo, a u posao ćete nastojati unijeti i dašak kreativnosti. Bit će to dobar pokušaj. Slijedi zanimljiv san.

RIBE (20.02.-20.03.)

Poboljšanje u osobnim odnosima bit će povezano s mogućnošću izlaska na zanimljivo mjesto puno vedrih ljudi. Mnogi će se na radnom mjestu osjećati odlično jer ne samo da imaju lijep posao, nego su i odnosi s kolegama sve bolji. Dišite punim plućima.

Izvor: ehoroskop.net