Dnevni horoskop: Nemojte dozvoliti da se situacije otmu kontroli

Intuitivno ćemo danas biti snažniji nego inače a vjerojatno i kreativniji.

Ipak, ako postoji bilo kakva negativna energija koja se osjeti već neko vrijeme, danas će ona biti duplo jača. Slobodno potražite sigurnost ali nemojte kršiti tuđa prava. Sami ćete najbolje moći odrediti što je i kada za vas najbolje.

OVAN (21.03. – 19.04.)
Dan je idealan za detaljnije proučavanje ugovora i općenito dokumenata koji bi vam mogli utjecati na financijsku budućnost. Slobodno uvedite sve one promjene koje vam mogu sa vremenom donijeti povećanje stalnih prihoda ili vam dati nešto više prostora za slobodu. Osoba koju znate dat će vam kreativan prijedlog.

BIK (20.04. – 20.05.)
Imajte vjere u sebe i svoje sposobnosti. Nemojte dovoditi u pitanje stvari koje ste već odabrali ili ste o njima odlučili a odluku obznanili. Izbjegavajte one osobe koje vam pokušavaju pokvariti raspoloženje. Ako odlučite sudjelovati u dešavanju u koje vjerujete, konačno ćete se naći u društvu osoba sa kojima ste ravnopravni.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)
Slušajte svoju intuiciju a ne osobe koje pokušavaju izmanipulirati situaciju te navesti vodu na svoj mlin. Ne trebate se posebno suprotstavljati, najbolje bi bilo izbjegavati konfliktne situacije i jednostavno dalje nastaviti po svome. Promjene su više nego potrebne a ako se to nekome ne sviđa, zapitajte se je li ta osoba vrijedna.

RAK (21.06. – 21.07.)
Još jednom ponovno procijenite situaciju u kojoj se nalazite a onda se pripremite uvesti određene prilagodbe. Danas ćete biti moćni i hrabri a to znači da ćete morati donijeti i poneku odluku koja neće biti popularna u radnom okruženju. Konačno ćete iza sebe moći ostaviti stare dugove ali i jasnije odrediti novi posao ili projekt.

LAV (22.07. – 22.08.)
Budite iskreni po pitanju svojih ciljeva ali isto tako praktični kada se radi o određivanju rokova. Nemojte brzati nego detaljno razmislite prvo o tome koliko će vam trebati da stvari uopće pokrenete a onda i da ih privedete kraju. Mnogi će od vas morati promijeniti strategiju. Ako ste pažljivi, nešto maleno možete pretvoriti u veliko.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)
Nemojte dozvoliti da vam netko mijenja mišljenje pa da se onda sami dovedete do neugodne situacije. Slobodno istupite i otvoreno recite svoje namjere, nećete ništa izgubiti a vjerojatno ćete dobiti poštovanje osoba od kojih to i priželjkujete. Nemojte ni u čemu pretjerivati, posebno ako bi mogli previše potrošiti.

VAGA (23.09.-22.10.)
Pokušajte stvari, bez obzira na to koliko nešto bilo loše, gledati na optimističan način. Što ćete biti pozitivniji, to ćete ostvariti veći uspjeh. Dan je povoljan za izlaske, neformalne razgovore i druženje sa simpatijom. Nećete pogriješiti ako odete na putovanje koje vas može približiti nekom od poslovnih ili financijskih ciljeva.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)
Iako će vam to možda biti zadnje na listi prioriteta, danas bi se trebali što više kretati među različitim osobama i razmjenjivati ideje. Dan je idealan za samopromociju kao i za prezentiranje svega onoga što smatrate da će biti teško ostvarivo. Ubrzo ćete shvatiti da ste sve bliže ostvarenju poslovnog cilja. Ostavite mjesta za ljubav.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)
Osoba od koje to najmanje očekujete, danas će vas zateći u aktivnostima koje bi radije zatajili ili će napraviti nešto zbog čega ćete vi biti prikazani u lošem svjetlu. Ako ste do sada sve radili prema pravilima, ne trebate se brinuti. Ipak, ako niste, sada je posljednji trenutak u kojem ćete moći prikriti svoje pogreške i zaštititi se.

JARAC (22.12.-20.01.)
Da bi mogli raditi ono što smatrate da trebate, danas bi trebali sve staviti na papir i pripaziti na to kako ćete bliskim osobama i kolegama iskomunicirati sve promjene koje planirate implementirati. Izgledna je pozitivna promjena povezana uz životni smjer ali će najveću ulogu u svemu što dolazi odigrati vaša današnja empatija.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)
Nemojte dozvoliti da se situacije otmu kontroli. Ako vam se nešto čini nebitnim, upravo zato to pokušajte riješiti odmah i u hodu. Slušajte što vam drugi govore, a ako vam se to i ne sviđa, umjesto da se raspravljate, jednostavno potvrdite i onda krenite svojim putem. U ljubavi je izgledna nova prilika za jedan stari odnos.

RIBE (20.02.-20.03.)
Danas ćete sami sebe doživljavati kao emotivnu i strastvenu osobu koja je spremna uvesti pozitivne promjene. Iako to neće biti daleko od istine, prije nego što donesete odluku, zapitajte se jesu li vam motivi za nju ispravni. Mnogi će biti skloni pretjerati sa pravilima, drastične mjere nisu pozitivne niti daju prave rezultate.