Dnevni horoskop: Opustite se uz duhovite sadržaje

Mnogi će naći zanimljive teme u svijetu svoje mašte i tako će preskočiti neugodne rasprave ili zavarati samoću.

OVAN (21.03.-20.04.)
Neki će svoju najdražu osobu povezati s obitelji iz koje potječu. Bit će to emotivan susret za obje strane. Svi neopipljivi poslovi razvijat će se odlično, dok će u ostalim djelatnostima vladati istraživački duh. Vjerujte u svoju sretnu zvijezdu.

BIK (21.04.-20.05.)
Netko od članova vaše bliže obitelji danas će zahtijevati vašu pažnju. Potrudite se biti pri ruci. Dok danas budete radili, u jednom trenutku bit će vam potpuno jasno gdje ste, kako stojite ikamo stremite. Opustite se uz duhovite sadržaje.

BLIZANCI (21.05.-20.06.)
Dok će vam partner predlagati razne opcije kako provesti slobodno zajedničko vrijeme, vi ćete stalno nešto prigovarati. Izgleda da ste stigli napraviti sve što je trebalo, pa imate dobar razlog za opuštanje. Gledajte ono što je dobro.

RAK (21.06.-20.07.)
Vjerojatno je druženje s prijateljima ili s većim društvom. Jedna bliska osoba mogla bi vam se povjeriti. Čuvajte ono što znate i ne otkrivajte dragocjene informacije dok situacija još nije zrela za to. Opustite se u kadi.

LAV (21.07.-21.08.)
Oni koji još traže srodnu dušu neka danas obrate pažnju na osobe iz svoje radne sredine. Odlično ćete uočiti dobru financijsku priliku, a i vaša kreativnost bit će na zavidnoj razini. Osjetljivost probavnog sustava.

DJEVICA (22.08.-22.09.)
Danas bi odnos s jednom osobom s posla mogao sazrijeti do razine zbližavanja. Budite budni i otvoreni. Potpuno vam je jasno što trebate činiti. U skladu s tim gradit planove i razvijate nove strategije. Obratite pažnju na svoj jelovnik.

VAGA (23.09.-22.10.)
Kako dan bude odmicao, vas će sve više obuzimati potreba za nježnošću i pažnjom. Imate pravo na to. Vaši izgledi varirat će iz trenutka u trenutak. Neće se pokazati čvrsto uporište za vašu promociju. Budite strpljivi i smirite se.

ŠKORPION (23.10.-22.11.)
Neki će puhati i na hladno i u svakoj sitnici vidjeti razlog za brigu. Treba vam opuštanja i veselja.
Oni koji danas ne rade posvetit će se svojim novim planovima. Imat.
će originalne zamisli. Pogledajte dobar film.

STRIJELAC (23.11.-21.12.)
Pred vama je iznimno ugodan i ispunjavajući dan. Mnoge vaše ljubavne želje na pragu su ostvarenja. Lako ćete surađivati s ljudima oko sebe. Za svakog ćete naći riječ ohrabrenja i osmijeh. Neki će zaista uživati u radu. Puni ste vedrine i zračite na sve oko sebe.

JARAC (22.12.-20.01.)
Oni koji još traže srodnu dušu, neka izađu bez obzira na sve. Bolje je biti među ljudima i malo popričati. Na poslu ćete sve odrađivati s voljom i lakoćom. Što god da radite, gotovo da ćete se zabavljati. Ovo je sretan dan.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)
Mnogi će naći zanimljive teme u svijetu svoje mašte i tako će preskočiti neugodne rasprave ili zavarati samoću. Vaši kolege s posla svojim će nepromišljenim aktivnostima izazvati stanje nestabilnosti. Neće vam biti drago. Suzdržite se od komentara.

RIBE (20.02.-20.03.)
Danas se u vašem ljubavnom životu neće događati ništa posebno novo, ali će vas prijatelji pozvati na druženje.
Oni koji se spremaju na poslovno putovanje, neka računaju na probleme u prometu i moguće odgode. Živčanost. Olabavite.

Izvor: ehoroskop.net