Dnevni horoskop: Pokušat ćete se još više zbližiti s osobom koju volite

Kad bi zbrojili sve svoje ljubavne snove, shvatili biste da u posljednje vrijeme samo sanjate.

OVAN (21.03.-20.04.)

Svoju sreću u osobnom životu podijelit ćete s bliskim ljudima. Moguće je da ćete pozvati goste koje volite. Šta god da radite, danas ćete se bez brige moći osloniti kako na druge, tako i oni na vas. Uslijedit će lijepa saradnja. Vježbajte pravilno disanje.

BIK (21.04.-20.05.)

Faza uživanja u ljubavi i životu nastavit će se i danas. Imat ćete gotovo sve što možete poželjeti. Odličan je dan sve poslove u kojim se traži povezanost s ljudima i smisao za lijepo. Sve teče sve bolje i bolje.

BLIZANCI (21.05.-20.06.)

Većini ljubavnih događaja vi ćete naći poneku manu. Pokušajte stvari gledati manje strogo i opustite se. Neće se ništa pokrenuti ako budete samo čekali. Trebate se pokazati, javiti, predstaviti. Neki će biti promukli.

RAK (21.06.-20.07.)

Ako ste odlučili biti ljubazniji, neka to bude iskreno. Svako pretvaranje odvest će vas korak nazad u odnosima. Ako proanalizirate ono što ste napravili, možete biti sasvim zadovoljni. Barem vam posao ide od ruke. Budite strpljivi.

LAV (21.07.-21.08.)

Morat ćete se malo pomučiti kako bi osvojili nečije srce. Ako vam je to prezahtjevno, pričekajte. Mogući su financijski izdaci na koje niste računali. Ne brinite zbog toga, sve će se brzo povratiti na drugoj strani. Budite određeni.

DJEVICA (22.08.-22.09.)

Mala unutrašnja previranja neće ugroziti vašu stabilnu vezu. Oni koji su još sami neka ne odustaju od udvaranja. Današnji financijski planovi mogli bi osujetiti saradnju s mladim kolegama na poslu. Nađite kompromis. Čuvajte se vlastite grubosti.

VAGA (23.09.-22.10.)

Oni koji su uspjeli uspostaviti otvoreniji kontakt s osobom s posla, danas bi je mogli pozvati da izađu van. Posao ćete odraditi poput zombija, a onda ćete oživjeti baveći se sportom, zabavom, prijateljima i ljubavlju. Možete se opustiti.

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)

Pokušat ćete se još više zbližiti s osobom koju volite. U tome će vam pomoći vaš unutrašnji glas. Mnogi će radeći osmišljavati novi projekt koji još nema realne temelje. Ipak, vizije će biti vrlo jasne. Vidjet ćete cjelinu stvari.

STRIJELAC (23.11.-21.12.)

U ljubavnim pitanjima neka vas danas vodi vaša intuicija. Uz njenu pomoć sve će biti bolje i lakše. U poslovima gdje postoji slobodna razmjena ideje, danas biste mogli briljirati. Sve uhodane djelatnosti bit će vam dosadne. Nađite zlatnu sredinu.

JARAC (22.12.-20.01.)

Nedostajat će vam emotivnog ispunjenja, ali i senzacionalizma kojim obično prazninu popunjavate. U poslovima s mladima iznjedrit ćete inventivne ideje koje će cijelu stvar pomaknuti korak naprijed. Pomozite slabijima.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Ono što ste rekli imat će pozitivan učinak. Partner će razmisliti o realitetima, a vi ćete biti zadovoljniji. Odradit ćete ono što morate i učnit ćete to što brže možete. Nakon toga posvetit ćete se dragim ljudima. Izađite u prirodu na svjež zrak.

RIBE (20.02.-20.03.)

Kad bi zbrojili sve svoje ljubavne snove, shvatili biste da u posljednje vrijeme samo sanjate. Spustite se na zemlju. Klimanje glavom nikom nije od koristi, ali ni pokretanje revolucije nije najbolje rješenje. Treba razmisliti.

Izvor: ehoroskop.net