Dnevni horoskop: S partnerom ćete danas biti u stanju razmjenjivati ideje gotovo telepatski

OVAN (21.03.-20.04.)

Malo zabave, pa malo nadmudrivanja i malo provokacije. To je način na koji ćete udvarati ili voljeti. Preuveličavanje vaših zasluga u poslu nije rijetkost. Pokušajte se spustiti na zemlju i biti skromniji i realniji.

BIK (21.04.-20.05.)

Taktizirat ćete kako bi pridobili drugu stranu. Bit ćete više manje uspješni, ali ne zanosite se previše. Poradit ćete na povezivanju sa stranim poslovnim partnerima. Takav posao jako mnogo obećava.

BLIZANCI (21.05.-20.06.)

Još nećete čvrsto stajati na zemlji. Imat ćete uspjeha kod suprotnog spola, ali budite što realniji. Pokrenut će se novi kanal za zarađivanje novca. Moguće je da se radi o nečem honorarnom.

RAK (21.06.-20.07.)

Vjerojatno ćete primijetiti da vas dosta ljudi promatra. Bit ćete im privlačni i zavodljivi. Mnogi će padati pod vaš utjecaj. Ako je vaš posao povezan s kreativnim izražavanjem, nastojte biti odmjereni i ne pokazivati baš sve.

LAV (21.07.-21.08.)

Pred vama je pomalo frustrirajući dan kad se o ljubavi radi. Računajte da će vam malo toga ići od ruke. Vaši poslovni partneri imat će jedne ideje, a vi druge. Trebat će se znati postaviti prema svemu.

DJEVICA (22.08.-22.09.)

Neobaveznost, otvorenost, poriv za slobodom čak i kad to može povrijediti druge – to će biti vaše težnje danas. Naći ćete načina da povučete novac od drugih ljudi. Formula uspjeha sastojat će se u tome da ćete im se uvući pod kožu.

VAGA (23.09.-22.10.)

Malo je toga što može ugroziti vašu stabilnu i dobro njegovanu vezu. Bez obzira na sve, vi uživate. Možete računati na neke male povlastice, ali to ne znači da se možete opustiti i živjeti na staroj slavi.

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)

U komunikaciji s osobama suprotnog spola danas biste mogli biti brutalno iskreni, ali to će vam pomoći i da nekog pridobijete. Danas ćete biti zaokupljeni novcem i pitanjma zarade. Kao da nemate mira dok to ne poboljšate.

STRIJELAC (23.11.-21.12.)

Vaši prijatelji danas će se vjerojatno napiti ili pretjerati u svom ponašanju. Mogli bi vam čak ići i na živce. Najradije ćete sarađivati s novim kolegama od kojih su neki vrlo mladi. Ostale ćete uglavnom podnositi.

JARAC (22.12.-20.01.)

S partnerom ćete danas biti u stanju razmjenjivati ideje gotovo telepatski. Bit će to posebno iskustvo. Osim što ćete biti na usluzi čak i tamo gdje to nije nužno, smatrat ćete da vam pripada više od onog što zarađujete.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Manjak razumijevanja dogodit će se zato što vi stalno imate potrebu prigovarati. Tako zatvarate i sebe i partnera. Šta god da radite, držite se ustanovljenih pravila i pitajte svoje saradnike koji znaju posao.

RIBE (20.02.-20.03.)

Posvećenost idealima pomoći će vam da nadvladate frustracije u osobnim odnosima. Neki se mole Bogu. Nalazite se u fazi istraživanja malih stvari koje bi mogle doprinijeti boljem poslovanju.

Izvor: ehoroskop.net