Dnevni horoskop: Većinu će dana prevladavati nejasna atmosfera

Kada god se Mjesec nađe u četverokutnom položaju sa Marsom, kao što će biti slučaj ovoga jutra, moramo biti posebno oprezni jer će biti nevjerojatno lako postati agresivan.

Mnogi bi tako mogli reći i napraviti stvari koje će kasnije požaliti pa onda i izgubiti poštovanje osoba koje vole. Promišljajte i birajte bitke.

OVAN (21.03. – 19.04.)
Pažljivo slušajte sve što vam drugi govore jer će vam neko nehotice otkriti tajne informacije koje vam mogu pomoći u svemu povezanom uz zdravlje ili pravne probleme. Nemojte sebi dozvoliti previše burne reakcije. Umjesto da se nervirate oko sitnica, radije se fokusirajte na sve ono što tek želite pokrenuti i to isplanirajte.

BIK (20.04. – 20.05.)
Da bi dobili jasniju sliku onoga što se oko vas dešava ili će se tek dogoditi, danas bi trebali potražiti ono što nije tako očito. Neko će vas iznenaditi kada pokaže interes za nešto što vam je bitno i na čemu radite ali za što vjerovatno niste plaćeni. Ništa nemojte uzimati zdravo za gotovo, obećanjima vjerujte kad budu na papiru.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)
Koliko god se vodili dobrim namjerama i moralnim načelima, danas ćete teško moći napraviti ono što je ispravno. Očekujte da će vam neka od bliskih osoba stvoriti brige a vjerojatno vas i financijski oštetiti. Da bi dobili pomoć koja će vam biti potrebna, obratite se starijoj osobi ili nekome ko ima puno više iskustva.

RAK (21.06. – 21.07.)
Iskoristite sve ono što će vam se danas činiti kao dobra prilika. Očekujte odlične nove prilike povezane uz novac ili investicije ali budite oprezni kako ne bi obećali više nego što možete ispuniti. Izgledna je i šansa za dodatnu zaradu kao i vijest o boljoj poziciji. Ostavite dovoljno vremena za opuštanje, ljubav i romantiku.

LAV (22.07. – 22.08.)
Neko će vas pokušati iskoristiti u financijskom smislu. Nemojte se upuštati u novčane rasprave niti u poslove koji preko noći obećavaju brzu zaradu. Umjesto da se oslanjate na ono što vam drugi govore, radije stvari istražite samostalno da bi na kraju mogli donijeti najbolju moguću odluku. Putovanje će voditi prema gubitku.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)
Nemojte niti slučajno popuštati pred pritiskom okoline, posebno ako vas netko nagovara na to da donirate novac ili se upustite u riskantnu investiciju. Novac uložite samo u ono za što smatrate da će pomoći vama ili nekom iz porodice. Očekujte promjenu načina na koji se stvari rade iako ćete se u prvi mah osjećati ranjivo.

VAGA (23.09.-22.10.)
Nećete moći izbjeći putovanje, posebno ako ste na vodećoj poziciji i želite što prije riješiti posao koji smatrate jako bitnim. Nemojte ignorirati pozive na neformalno druženje, upravo ćete tamo dobiti sve potrebne informacije ali i shvatiti tko su vam saveznici. Dan je odličan za poboljšanja povezana uz ljubavni odnos.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)
Dan nije idealan za suradnju i poslovno partnerske odnose, stvari neće ići kako ste zamišljali i mogući su gubici ili pogreške koje mogu jako unazaditi projekte na kojima radite. Ljubavna situacija djeluje odlično, reagujte i uložite više vremena u odnos, posebno ako vam je doista bitan. Povedite više brige o prehrani i tijelu.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)
Krećite se što više među ljudima i slušajte sve što vam drugi govore da bi naučili vrijednu lekciju i upoznali nove, sebi slične osobe. Informacije koje danas pokupite pomoći će vam da napredujete u svemu što se tiče novca ili karijere. Očekujte preokret jedne stare situacije i budite spremni što prije reagirati da bi zaradili.

JARAC (22.12.-20.01.)
Niti ćete biti spremni danas drugima dati direktan odgovor niti ćete ga dobiti zauzvrat. Većinu će dana prevladavati nejasna atmosfera a u okolini čudno raspoloženje. Nemojte ništa forsirati jer ćete stvari samo još više usporiti i stvoriti nove brige. Mudro iskoristite današnju energiju inače ćete napraviti ozbiljniju pogrešku.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)
Ukoliko nešto tražite, bitne ćete odgovore pronaći u samima sebi. Budite potpuno iskreni inače nećete moći ostaviti prošlost iza sebe. Ne nasjedajte na slatkorječivost jer bi mogli ponovno u svoj život pustiti osobu koja vam je u prošlosti priuštila teške trenutke. Za sve postoji više rješenja a na vama je da odaberete najbolje.

RIBE (20.02.-20.03.)
Ako vam u zadnje vrijeme previše često fali novca ili neko uporno dovodi u pitanje vaše sposobnosti odnosno pokušava vas navesti na drugačiji put, razmislite zašto se to događa. Osoba koja ima moć promijeniti vaš trenutni status promatrat će što radite a na vama je da se potrudite i dokažete da ste vrijedni bolje prilike.