Dnevni horoskop: Vodit ćete rat sa apetetitom

Koliko god se vi budete trudili poboljšati svoj privatni život, danas će vam stvari povezane s tim izmicati iz ruku. 

OVAN (21.03.-20.04.)

Mnogi će danas biti opčinjeni, zaljubljeni i ono što je neptipično za njih, zanemarit će realnost. Ali, bit će im lijepo. U saradnji s drugim ljudima pokazat ćete kako se može raditi drukčije, neobičnije i originalnije. Vodit ćete rat s apetitom.

BIK (21.04.-20.05.)

Partner će očekivati nježnosti, a vi ćete biti povučeni u svoj svijet. Uz malo više otvorenosti, sve će biti bolje. Slobodno se možete prepustiti radu jer ćete u njemu naći sve ono što ste oduvijek tražili. Naspavajte se.

BLIZANCI (21.05.-20.06.)

Vaša najdraža osoba danas će vjerojatno neprimjernim potezom ili govorom uvrijediti nekog od članova vaše obitelji. Uz dobru financijsku potporu danas biste mogli definirati dio poslova s inozemstvom. Vjerujte svojoj intuiciji.

RAK (21.06.-20.07.)

Dok dan bude prolazio, sve ćete više shvaćati da vas neke osobine drage osobe uznemiruju. Prihvatite ih. Na kraćem poslovnom putovanju shvatit ćete da ponekad treba prihvatiti ono što drugi predlažu, kao i rizik koji ide s tim.

LAV (21.07.-21.08.)

Koliko god se vi budete trudili poboljšati svoj privatni život, danas će vam stvari povezane s tim izmicati iz ruku. Naći ćete originalan način da pobijedite u malim borbama. Vaša strategija je za svaku pohvalu. Ne istražujte previše.

DJEVICA (22.08.-22.09.)

Bit ćete uporni u izražavanju svojih ideala. Neki bi mogli s istim zatupiti. Odrecite se savršenstva.  Svoje šefove danas biste mogli ugodno iznenaditi jednim sasvim neobičnim financijskim prijedlogom. Prvo smislite, onda govorite.

VAGA (23.09.-22.10.)

U sadašnje odlične osobne odnose danas ćete unijeti dašak mašte i tako ih još više poboljšati. Neki će biti zaista orginalni. Posebne zadatke rješavat ćete svojom kreativnošću i umjetničkim talentima. Uspjet ćete u tome. Snažni ste i zdravi.

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)

Bit ćete zadovoljni sa svojim privatnim odnosima. Trudit ćete se tu sreću podijeliti sa širim krugom ljudi. Vjerojatno ćete analizirati rezultate jednog posla i zaključit ćete da su oni mogli biti i bolji. Ipak, generalno, radite dobro. Danas znate što želite.

STRIJELAC (23.11.-21.12.)

Opet ćete malo izgubiti kompas, a druga strana će se pitati što vi zapravo želite. Definirajte svoj stav. Na poslovnom putovanju ili većem sastanku moglo bi doći do neprofesionalnog ponašanja i razuzdanosti. Budite pri ruci članu obitelji.

JARAC (22.12.-20.01.)

Oni koji još traže srodnu dušu danas bi je na lak i ugodan način mogli naći na svom pslu ili preko posla. Ljudi s kojim sarađujete danas neće biti potpuno sigurni kojim smjerom nastaviti započeto. Pomozite im. Dan je dobar za zaposlene.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Većini ljubavnih događaja vi ćete naći poneku manu. Pokušajte stvari gledati manje strogo i opustite se. Odličan je dan sve poslove u kojim se traži povezanost s ljudima i smisao za lijepo. Sve teče sve bolje i bolje. Neki će biti promukli.

RIBE (20.02.-20.03.)

U osjećajnim pitanjima imat ćete velika očekivanja. Željet ćete da vas drugi maze i paze. Kako će biti, ovisi o partneru. Svi poslovi povezani s alternativnom, kao i oni povezani s psihologijom, danas će se odvijati iznimno dobro. U dobroj ste formi.

Izvor: ehoroskop.net