KJKP ViK: Danas će biti izvođeni radovi u nekoliko sarajevskih ulica

Radovi na popravkama kvarova, a u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema, danas će biti izvođeni u nekoliko sarajevskih ulica.

Odjeljenje za održavanje kanalske mreže, objekata i hitne intervencije, danas će vršiti radove na pročepljenju i čišćenju kanala u ulicama Patriotske lige, Uglješe Uzelca, Začardak, 13. Juni, Tuzlanska, Porodice Babačić, Gornji Velešići i na Butilama. Mašinsko čišćenje i pročepljenje slivnika vršit će se u ulicama Sabita Užičanina, Topal Osman paše, Azize Šaćirbegović, Paromlinska a ručno čišćenje slivnika u ulicama Hadžibeširova i Mandrina. Crpanje septičke jame vršit će se u ulicama Armije RBiH i Pod bedemom, crpanje separatora u ulici Hamdije Čemerlića, taložnika na Butilama a snimanje kanala vršit će se u ulicama Tuzlanska i Porodice Babačić.

U okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema, danas će se izvoditi radovi na popravkama kvarova u slijedećim ulicama: Trg heroja, Cap Anamur, Branilaca Sarajeva, Patriotske lige, Marcela Šnajdera, Pijačna, Tvrdica, Hrasnička, Milinkladska, Kasima Hadžića, Nurudina Gackića, Maguda čikma, Dejzina Bikića, Rušida Prgude, Zaima Šarca, Lepenička, Olovska i Humska. Okončanje radova očekujemo u poslijepodnevnim satima, saopćeno je iz ViK-a.