Severina predstavila dokumentarni film: Kad se pretvorim u Severinu

Jedna od najpopularnijih Hrvatskih zvijezda Severina, predstavila je svoj dokumentarni film pod nazivom “Kad se pretvorim u Severinu”.

Dokumentarni film je sniman davne 2009. godine tokom njene turneje koja je nosila naziv “Zdravo, Marijo”.

U dokumentacu možemo vidjeti kako su izgledale njene pripreme za koncert, od proba, šminkanja do razgovora sa saradnicima i novinarima.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Njeni vjerni fanovi su sa oduševljenjem prihvatili ovaj dokumentarni film, gdje su na platformi YouTube počeli pristizati razni komentari.

Jedinstvena i neponovljiva… istinska zvijezda. Društveni fenomen. Ljudi opraštaju sve, ali ne i uspjeh“, glasi jedan od komentara.

Severina je rođena u Splitu gdje je i odrasla. Sa samo 10 godina nastupa u mjuziklu “Frane štrapalo”, a poslije upisuje Srednju glazbenu školu u Splitu, ali školovanje prekida kako bi se posvetila glazbenoj karijeri.

Početkom 1990. godine pobijedila je na radijskom natjecanju “DemoX” Radio Zagreba i osvojila snimanje svog prvog LP-a. Jula 1990. godine nastupa na Splitskom festivalu s pjesmom “Vodi me na ples”, a krajem godine i na Zagrebfestu s pjesmom “Sklopi oči muzika dok svira”, gdje je osvojila svoju prvu nagradu.