Dnevni horoskop: Danas je lijep dan za svaku vrstu druženja

U svakom trenutku održavajte prijateljski stav prema drugoj strani i odolite iskušenju nametanja svoje volje

BIK (21.04.-20.05.)

Zaključit ćete da vaše samopouzdanje nije toliko važno koliko je važno da volite, pa kud puklo, da puklo. Analizirat ćete svoju listu prioriteta i na prvo mjesto postaviti nešto novo, odnosno promijenit ćete je.

BLIZANCI (21.05.-20.06.)

Danas je lijep dan za svaku vrstu druženja i neopterećujućih razgovora uz kaficu. Prošetajte, popričajte. Možda će vam se javiti neka stranka ili ćete dobiti zaostali mail. Sve ćete rješiti s lakoćom.

RAK (21.06.-20.07.)

Oni koji još traže srodnu dušu pokušat će je naći na mjestu gdje se okupljaju vrlo da će tako i biti. Iza sebe ste sve ostavili uredno i očekujete da vas tako dočeka. Ipak, sumnja vas poziva na posao da provjerite neke sitnice.

LAV (21.07.-21.08.)

Previše priče nigdje ne vodi, a iskreni zagrljaji i pogledi dovoljni su da se osjećate dobro i ispunjeno. Moguće je pokretanje saradnje s jednom prekomorskom zemljom ili s mjestom koje je povezano s vodom.

DJEVICA (22.08.-22.09.)

U svakom trenutku održavajte prijateljski stav prema drugoj strani i odolite iskušenju nametanja svoje volje. Jedna faza vaše karijere danas završava i počinje nova. Moguće je da će vam izložiti novi plan razvoja.

VAGA (23.09.-22.10.)

Održanje u stabilnoj vezi dat će vam snage da se uhvatite u koštac s izazovima iz drugih područja života. Uspješno ćete se boriti s novim zahtjevima koji vam neće svi biti po volji. Okretat ćete stvari u svoju korist.

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)

Zanemarit ćete brige i posvetiti se svojoj najdražoj osobi s punom pažnjom. Bit ćete zadovoljni. Samci neka svakako izađu. Brzo ćete prevrtiti film cijele radne sedmice i zaključiti da ste rješili sve zamke onako kako treba.

STRIJELAC (23.11.-21.12.)

Neki će uletjeti u površnu vezicu zbog intimnog odnosa u kom će pokazati priličnu dozu maštovitosti. Nalazite se na pragu novih poduzimanja koja su atraktivna i donose vam nove izazove i motive za rad.

JARAC (22.12.-20.01.)

Za svaki svoj ljubavni problem danas ćete naći rješenje. Vaš optimizam će porasti uprkos emotivnim prazninama. Otvaraju se jedna velika vrata kroz koja ćete uskoro moći proći. Prilika je to za profesionalno usavršavanje.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Mnogi će rado izaći van među ljude bez pritiska da se nešto mora i dogoditi. Baš takav stav donijet će im novo poznanstvo. Danas ćete biti vrlo aktivni u poslovima sa strankama i ljudima općenito. Drugi će prepoznati vaš trud oko njih.

RIBE (20.02.-20.03.)

U osobnim odnosima fokusirat ćete se na što veće zbližavanje. Bit će vam potreban dodir, zagrljaj, poljubac. Vaš stil rada podrazumijeva red i kontinuitet. Kampanjci bi vam se mogli suprotstaviti, ali bezuspješno.

Izvor: ehoroskop.net