Dnevni horoskop: Danas nije dan za razmjenu mišljenja

Vaš smisao za humor vjerojatno će omanuti.

OVAN (21.03.-20.04.)
Najbolje će proći oni koji ljubav neće izražavati rječima nego djelima. Sve može proći ako ne pričate. Bilo bi dobro da odgodite poslovno putovanje, barem do sutra. Ako morate putovati, računajte s problemima u prometu. Teško ćete birati riječi.

BIK (21.04.-20.05.)
Osjećat ćete snažnu povezanost sa svojom obitelji. Imat ćete potrebu ostati kod kuće i uživati udvoje. Bit ćete skloni neke stvari definitivno završiti i otvoriti nova poglavlja na sasvim drukčiji način. Želite promjene.

BLIZANCI (21.05.-20.06.)
Vaši prijatelji ukazat će vam koji je najbolji put do nečijeg srca. Poslušajte ih i ne pitajte previše. Oni koji se odmaraju, uspjet će se opustiti. Oni koji rade, gledat će da čim prije završe ono što moraju. Naspavajte se nakon što prošetate.

RAK (21.06.-20.07.)
Kako dan bude odmicao, bit će vam sve jasnije koliko se volite, ali će u vama jačati i potreba za dominacijom nad partnerom. Izgledan je dinamičan susret sa šefovima pri čemu ćete razmjeniti različite ideje ili mišljenja. Male emotivne turbulencije.

LAV (21.07.-21.08.)
Moglo bi se dogoditi da danas napokon shvatite kako je nekim stvarima jednostavno istekao rok trajanja. Danas bi bilo dobro da ne surađujete s mladima jer se nećete razumjeti. Ograničite se na druge suradnike. Vaš smisao za humor vjerojatno će omanuti.

DJEVICA (22.08.-22.09.)
Neki će zavoditi putem kuhinje, a drugi putem šala pred publikom. U oba slučaja bit ćete učinkoviti. Past će vam na pamet ideja kojom bi korjenito mogli promijeniti sustav svog poslovanja. Neki će dočekati dragu osobu s putovanja.

VAGA (23.09.-22.10.)
Netko od vaših prijatelja danas bi vas mogao rastužiti. Voljena osoba će vas uspjeti utješiti. Moguće je da će vam osporavati rezultate rada. Ne ulijećite u rasprave, nego pričekajte do sutra kad ćete sve lakše dokazati. Strpljen, spašen.

ŠKORPION (23.10.-22.11.)
Iznutra će vas nešto navesti da učinite potez koji je na prvi pogled sasvim otkačen, ali će to biti pun pogodak. Zamišljat ćete sebe na pozornici i poželjeti ćete čuti pljesak publike. To će u stvarnosti neki i doživjeti. Bit ćete zabavni.

STRIJELAC (23.11.-21.12.)
Izgledni su problemi u obitelji iz koje potječete tako da nećete imati vremena ni za ljubav, ni za partnera. Vi ćete težiti jednoj ideji, a vaši nadređeni drugoj. Danas nije dan za razmjenu mišljenja. Suzdržite se. Bit ćete frustrirani.

JARAC (22.12.-20.01.)
Moguće je da će vas osvojiti jedna mlada osoba ili barem mlada duhom. Teško ćete joj moći odoljeti. Umjetnici i kreativci danas će izražavati ekspresionističke ideje pred uglednom publikom. Bit ćete bolje nego jučer.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)
Vjerojatno ćete se zapetljati u još jednoj ljubavnoj iluziji gdje se neće znati tko pije, a tko plaća. Danas je bolje da se klonite svojh šefova, jer će oni, pa makar i u najboljoj namjeri, loše utjecati na vas. Najbolje je današnji dan prespavati.

RIBE (20.02.-20.03.)
Oni koji održavaju vezu na daljinu danas će istu preusmjeriti u sasvim novom pravcu. Doći će do promjene. Učenici i studenti neka danas budu oprezni i neka ne izlijeću. Radnici će funkcionirati dobro. Slijede novi planovi za putovanja, prenosi ehoroskop.