Dnevni horoskop: Ljubav dolazi iz srca

Imat ćete baš sve što poželite.

OVAN (21.03.-20.04.)

Vaša hedonistička crta doći će do punog izražaja i u osobnim odnosima. Imat ćete baš sve što poželite. U poslovnim pregovorima moguće je licemjerje i dvoličnost. Potrudite se istjerati stvari na vidjelo. Ne pretjerujte s pićem.

BIK (21.04.-20.05.) 

U drugom dijelu dana postat ćete otvoreniji za svaku vrstu druženja i zabave, a pojavit će se i prilike za to. Malim koracima možete doći do značajnog cilja jednako kao i velikim. Zato ne brinite ako su pomaci postepeni. Jednostavno vjerujte.

BLIZANCI (21.05.-20.06.)

Oni koji još traže srodnu dušu, neka izađu bez obzira na sve. Bolje je biti među ljudima i malo popričati. Čini se da se sve razvija i bolje nego što ste očekivali. Malo više angažmana danas će biti povezano s kolegama. Posvetite se onom što volite.

RAK (21.06.-20.07.)

U popodnevnim satima postat će opušteniji, a vaš će se odnos s osobama suprotnog spola poboljšati. Doći će do sve bolje suradnje između vas i kolega. Uspjet ćete uskladiti različite ideje i mišljenja. Veselite se. Imate zašto.

LAV (21.07.-21.08.)

Mnogi koji su vezama danas će potiho uživati s dragom im osobom u miru vlastite kuće. Moguće su peripetije od strane zavidnika. Oni će glumiti da ne razumiju vaše prijedloge, ali vi ste jači.

DJEVICA (22.08.-22.09.)

Kako dan bude odmicao, primjetit ćete da vaša najdraža osoba postaje sve osjetljivija. Budite pažljivi. Potegnite još malo i rezultati će isplivati. To što se još ne vide ne znači da su daleko. Treba se više opustiti.

VAGA (23.09.-22.10.)

Ne slutite ništa bolje od pomalo dosadnjikave večeri uz program na televiziji. Ugasite TV i posvetite se partneru. Neki pod svaku cijenu žele završiti jedan posao i imaju izgleda da to učine odlično. No treba i živaca za to. Mala neravnoteža u krvnoj slici.

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)

Izvana ćete biti preljubazni, a svoje prave osjećaje danas ćete skrivati kao zmija noge. Sve će se događati unutra. Imat ćete sjajnih ideja i biti otvoreni za nove načine rada. Sigurnost će se pokazati u alternativnim bavljenjima. Ne živcirajte se.

STRIJELAC (23.11.-21.12.)

Izgledan je ugodan izlazak i vaša popularnost u društvu. Ali iznutra ćete još uvijek biti prazni. Bez obzira što možda najbolje znate posao, oslobodite se potrebe da dominirate. Treba sarađivati.

JARAC (22.12.-20.01.)

Opet ćete izgrati na kartu ljubaznosti i finog ponašanja, ali stvar je u tome da je to sve samo vanjština. Ljubav dolazi iz srca. Možda vas neće najbolje razumjeti, pa se zato držite profesionalnih standarda i pravila. Tako će biti lakše.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Dok vaš partner luduje i uživa, vaše samopouzdanje pada. Odustanite od potrebe da sve uzimate kao neobavezno. Male poslove rješavat ćete lako, ali kad se radi o dogovaranjima, tu će vam trebati realnija procjena. Osmislite ono što govorite.

RIBE (20.02.-20.03.)

Mnogi će danas biti opčinjeni, zaljubljeni i ono što je neptipično za njih, zanemarit će realnost. Ali bit će im lijepo. Bit ćete jako zadovoljni obavljenom inventurom ili rezultatima prethodnog razdoblja. Ali to idu nove ideje. Vodit ćete rat s apetitom, prenosi ehoroskop.