Dnevni horoskop: Na dnevni red dolazi ljubavna svakodnevnica

OVAN

Usaglasili ste svoje i partnerove potrebe, te nastavljate graditi svoj odnos na najbolji mogući način. Nema svrhe ponavljati nešto što je već svima jasno. Znate ko ste i čemu stremite, pa se tako i ponašajte. Zreliji ste od većine.

BIK

Napokon se osjećate jednako kao i voljena osoba, a ona (on) više ne drami. Čini se da ste postigli zlatnu sredinu. Pred vama su novi poslovni izazovi koji mnogo obećavaju. Vi ste sposobni čitati između redova. Slijedite intuiciju.

BLIZANCI

Način ćete načina da bolje komunicirate s voljenom osobom. Tako ćete poboljšati vaš međusobni odnos. Napokon ćete se početi snalaziti. Drago vam je što se zbrka počinje raščišćavati i to na vašu korist. Poboljšanje.

RAK

Na dnevni red dolazi ljubavna svakodnevnica. Razgovarate o organizaciji zajedničkog života. Ono što ste nedavno zamišljali ili predlagali od danas dobija konkretnije dimenzije ili šansu za ostvarenje. Bit ćete veseli.

LAV

Danas je vrlo konstruktivan dan za ljubav. Možete postići mnogo. Ako ste sami, izađite van među ljude. Ne igrajte se vatrom jer to zaista nije potrebno. Trenutačno stojite dobro i samo nastavite raditi dalje. Poboljšanje.

DJEVICA

Vjerojatno ćete se i danas lijepo provesti sa svojim društvom, a partner će malo prigovarati zbog toga. Bogate poslovne mogućnosti neće vam dati mira, jer će trebati izabrati najbolje od najboljeg. Ne zaboravite što želite.

VAGA

Pred vama je još jedan bogat i ugodan društvno-ljubavni dan. Ako još tražite srodnu dušu, svakako izađite van. Ne budite netrpeljivi prema svakodnevnim zadacima koliko god vam se činili dosadnim. Oni vas hrane. Imate više nego što mislite.

ŠKORPIJA

Male kućne aktivnosti nakratko će vam usporiti tempo društvenog života, no brzo ćete se vratiti u formu. S obzirom da vi volite ljude, danas ćete biti spremni nekome progledati kroz prste. Pazite samo da to ne bude pravilo. Dobro se vraća dobrim.

STRIJELAC

Očekujete pohvalu za svoj ljubavni trud, ali nije ljubav posao da se nagrađuju zasluge. Srce to ne radi tako. Nedostaje još očitovanje jedne osobe pa da dobijete potpunu podršku za svoj projekt. Ne dajte se brigama.

JARAC

Danas u sebi opet osjećate onu staru stabilnost i spremnost da usaglasite sve ono oko čega se niste slagali s partnerom. Mislili ste da možete brže, ali niste vi jedini igrač u ovoj poslovnoj igri. Treba gledati stvari u cjelini. Ne vidite šumu od drveta.

VODENJAK

Čini se da vam je već pomalo dosta stalnog natezanja s voljenom osobom. Odmorite se, ako treba i u samoći. Možda su od vas očekivali više, ali to ne znači da u budućnosti nećete ugodno iznenaditi. Vjerujte u bolje sutra.

RIBE

Vaši privatni odnosi razvijat će se dobro. Bit ćete spremni popustiti većinu partnerovih želja. Odlično ćete surađivati sa svim kolegama. Dan je dobar za svaki posao povezan s ljudima i kontaktima. Zdravi ste i vedri.

Izvor: ehoroskop.net