Dnevni horoskop: Pred vama su mnogobrojni radni zadaci

Neće biti senzacija, ali ritam društvenog i privatnog života je povoljan.

OVAN (21.03.-20.04.)  

Dvoumit ćete se da li izaći van na atraktivno mjesto ili ostati kod kuće i uživati u dvoje u ugodnoj večeri. Oboje je dobro. Vaš stil rada već je svima prepoznatljiv, ali sada će vas i drugi pitati za savjet i upute.

BIK (21.04.-20.05.)

Idealizam, mašta i provokacije – sve je to moguće da ćete doživjeti u današnjem danu. Držite se. Bez obzira što ste napravili i neke greške, danas će razlučiti i naglasiti ono dobro što ste također učinili.

BLIZANCI (21.05.-20.06.)  

Neki će očijukati se osobom koja jednostavno nije iz njihova ranga. Bit će to prava utopija za obje strane. Možete biti sretni što vam neko od saradnika progledava kroz prste. Istovremeno, vaši kritičari ne spavaju.

RAK (21.06.-20.07.)

Kako dan bude prolazio, polako će padati sve maske, a vas će to jako veseliti jer ste po prirodi otvoreni. Uz takt i diplomaciju možete postići vrijedan dogovor sa šefovima. Bez takta moglo bi biti nadmudrivanja.

LAV (21.07.-21.08.)  

Mogli biste danas izaći i lijepo se provesti. Neće biti senzacija, ali ritam društvenog i privatnog života je povoljan. Počinje razdoblje kad nećete držati konce u svojim rukama, pa se na to i pripremite.

DJEVICA (22.08.-22.09.)

Bit ćete usredotočeni na voljenu osobu i nastojati joj ugoditi u svakom pogledu. Ipak, ne zaboravite sebe. Možda su neki drugi sada centar zbivanja na poslu, ali vi svoj posao nastavite raditi u tišini i miru.

VAGA (23.09.-22.10.)  

Zavođenje će vam biti svakodnevni hobi, a danas ćete se kroz njega malo nadmudrivati s drugom stranom. Vjerojatno ćete iz svoje glave iznjedriti zanimljivu ideju. Ipak, morate prepoznati kome je treba izložiti.

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)  

Nemojte previše sanjati kako vam princ (princeza) na konju ne bi pobjegao. Radije držite oči širom otvorene. Vaša potreba za slobodom danas će jačati i kako radni sati budu odmicali, vama će se sve manje raditi.

STRIJELAC (23.11.-21.12.)

Koliko god se vi danas trudili, u duši ćete se osjećati prazno, a ljubavni život bit će nedorečen. Pred vama su novi mnogobrojni radni zadaci. Morat ćete raditi više i predanije. Najbolje je da to odmah prihvatite.

JARAC (22.12.-20.01.)  

Bit ćete pomalo ljuti što vas druga strana ne shvata i ne razumije, ali to je samo rezultat vaših prevelikih očekivanja. Ako malo bolje pogledate što se oko vas događa na poslu, naći ćete mnogo razloga za zadovoljstvo.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Poradit ćete na komunikaciji s voljenom osobom. Tako ćete svoj odnos još više unaprijediti. Kad se radi o poslovnim odnosima, danas neke stvari potpuno sjedaju i dolaze na svoje mjesto.

RIBE (20.02.-20.03.)

U slučaju da posumnjate u sebe, osvrnite se i pogledajte one oko vas. Preko njih vidjet ćete da je sve u redu. Cijene vaš trud, ali na pragu ste novih analiza i mogućih inventura. Počinjete sagledavati rezultate.

Izvor: Ehoroskop.net