Dnevni horoskop: Shvatit ćete da i malim koracima možete preći veliku udaljenost do nečijeg srca

Zapamtite da ne mora baš sve biti po vašem.

OVAN (21.03.-20.04.)

Veliko samopouzdanje vodit će vas u nove ljubavne akcije. Oni u vezama bit će siguran oslonac voljenoj osobi. Mnogi će danas poželjeti uspostaviti kontakt sa stranim poslovnim partnerima ili će razmatrati opcije rada u inozemstvu. Držite se svojih prioriteta.

BIK (21.04.-20.05.)

Ponašat ćete se u stilu “Udri brigu na veselje” i tako ćete uspješno rješavati ljubavne brige. Zaključit ćete da ste uspjeli ostvariti svoja očekivanja i radit ćete s minimalnim pritiskom. Ni u čemu ne pretjerujte.

BLIZANCI (21.05.-20.06.)

Povezat ćete se sa skupinom ljudi koje volite i s njima podijeliti veselje današnjeg dana. Oni koji su u vezi, oni će biti dobro. Kad netko ode, ode tako da ga vi više ne očekujete, ali kad vi odete, očekuju vas. Niste toga svjesni. Uživajte u popodnevu.

RAK (21.06.-20.07.)

Bez obzira što se možda nećete razumjeti u svemu, partner će biti spreman podržati vaše ideje. To će vas ohrabriti. Privodit ćete kraju jedan posao na koji možete direktno utjecati. Zapamtite da ne mora baš sve biti po vašem. Neki počinju novi život.

LAV (21.07.-21.08.)

Kombinovat ćete ozbiljan i nonšalantan pristup u ljubavi. Rezultat će biti zbunjenost partnera ili osobe kojoj se udvarate. Nalazite se pred novim načinom rada koji samo što nije počeo. Rješavat će se još neki detalji.

DJEVICA (22.08.-22.09.)

Shvatit ćete da i malim koracima možete preći veliku udaljenost do nečijeg srca. Bit ćete na dobitku. Umjetnici će doći do rješenja kako ostvariti djelo o kom su dugo vagali. Ostali će raditi iz sjene.

VAGA (23.09.-22.10.)

Definirat ćete svoj stav na temu dominacije u vezi. Zahtjevat ćete više ravnopravnosti. Posao ćete danas raditi bez mnogo volje, a nakon određenih sati, požurit ćete na jednu zabavu s velikom radošću. Budite taktični.

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)

Porodica iz koje potječete vjerojatno će od vas danas zahtijevati dodatni angažman, pa će voljena osoba ostati u drugom planu. Vjerujete da su vaše zasluge u poslu veće nego što se sada vide. Pričekajte da se to pokaže. Napredujete u svakom pogledu.

STRIJELAC (23.11.-21.12.)

Vaša najdraža osoba danas će biti iznimno osjetljiva, pa pokažite malo više razumijevanja za istu. Rado biste se upustili u nešto što nije konvencionalno ili što vodi alternativi. Danas ste obuzeti time. Budite ono što jeste.

JARAC (22.12.-20.01.)

Ulazite u iznimno emotivnu fazu kad ćete blistati, a vaša poteba za ljubavlju bit će jaka. Većina vas bit će u paru. Na radnom mjestu ćete se osjećati dobro, bez obzira na napore kojim ste i dalje izloženi. Pazite da se ne prehladite.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Prihvatate sugestije druge strane, iako vam se čine previše ekscentričnim. Vi ste pravi diplomata. Neki idu na poslovno putovanje na kojem ih čeka ugoda i uživanje u poslu koji rade. Bit će bolje nego što očekuju.

RIBE (20.02.-20.03.)

Odlično ćete komunicirati s partnerom, a glavna tema bit će vam što je to što vam je najvažnije u vašem odnosu. Neki će se naći pred ugovorom ili će pregovarati o novom poslu. Zasad se zadržite na analizi, a odlučujte tokom vikenda.

Izvor: ehoroskop.net