Dnevni horoskop: Škorpijama važno da ih drugi vide i priznaju, Rakovi danas iznimno zrače kod suprotnih spolova

OVAN

Ne trebate se truditi biti ljubazni, jer nećete biti uvjerljivi. Budite jednostavno prirodni i činite ono što vam godi. Ozračje na radnom mjestu danas bi moglo biti napeto. Ništa ne forsirajte nego se povucite i pričekajte do sutra. Loš osjećaj nestat će već sutra.

BIK

Oni u vezama bit će raspoloženi za izlaske, ali im potreba za dominacijom neće dati mira, pa će druge navoditi da ih slušaju pod svaku cijenu. Nećete se dati zamarati nevažnim stvarima, nego ćete se potpuno usredotočiti na svoj glavni cilj. Bit ćete u pravu. Pređite s riječi na djela.

BLIZANCI

Vaša vjera u ljubav bit će dovoljna garancija da jedno drugom dopustite samostalan izlazak s društvom. Nećete moći ništa važno odlučiti ni osvariti bez podrške drugih. Budite otvoreniji za saradnju. Razmislite o svojim ciljevima.

RAK

Danas ćete iznimno zračiti što će prepoznati gotovo svaka osoba suprotnog spola. Lako ćete se drugima uvući pod kožu. Imat ćete povećan utjecaj na druge, pa to iskoristite u poslu koji se i inače razvija sasvim dobro. Blistate.

LAV

Mnogi će prihvatiti poziv prijatelja za veće okupljanje. Tu će se zateći u prilici da prihvate nečije udvaranje. Vaše zamisli pokazat će se kao iznimno kreativne i estetski zanimljive. Bilo bi dobro da ih razradite. Putujte ako trebate.

DJEVICA

Objektivno stojite dobro. Subjektivno, današnji dan donijet će vam nešto otupjelosti i inercije za ljubav. Na dnevni red dolaze novi planovi koje tek treba osmisliti. Jedan od kriterija svakako je i novac. Strpljen, spašen.

VAGA

Lako ćete uspostavljati kontakte i iznositi ideje. Neki će putovati ili sresti osobu koja nije iz njihovog kraja. Mogli biste pokazati svu svoju trenutačnu tvrdoću prema idejama svojih nadređenih. Bit će nadmudrivanja. Unatoč maloj nervozi, bit ćete dobro.

ŠKORPIJA

Imat ćete jaku potrebu učvrstiti ili legalizirati svoju vezu. Bit će vam važno da vas drugi vide i priznaju kao par. Vama znači mnogo ako vas primjećuju i to vam otvoreno pokažu. Danas će biti upravo tako. Gotovo je sigurna nesanica.

STRIJELAC

Možete očarati većinu vama dragih ljudi, ali samo ako ne pričate previše. Riječi vam neće ići u prilog. Niste raspoloženi za velike poteze, a baš se to od vas očekuje. Utoliko ćete raditi s manje volje, ali energije imate dovoljno. Moguć je vrlo lijep san.

JARAC

Bit ćete skloni dublje razmotriti svoje privatne odnose. Neki će odlučiti postaviti nove smjerove ili granice. Budite maksimalno taktični u svakoj saradnji. Ako treba, pričekajte do sutra i sve će doći na svoje mjesto. Pad imuniteta.

VODOLIJA

Balansirat ćete između neobaveznog brbljanja uz kafu i idile obiteljskog ozračja. Bit ćete čas vani, čas u kući. Rezultat: promjenjljiv. Završit ćete jedno poglavlje posla koje je zahtijevalo spretnost rada s ljudima. Možete biti zadovoljni. Sve je na svom mjestu.

RIBE

Ako se upustite u erotske aktivnosti, bit ćete vrlo nježni i pažljivi. Druga strana znat će to cijeniti. Dobro zamišljen plan izvest ćete bez problema. Zadovoljstvo je tim veće jer se ovaj put u svemu slažete sa šefom. Budite ono što jeste.

Izvor: ehoroskop.net