KJKP ViK: Radovi na odžavanju vodovodnog sistema u nekoliko sarajevskih ulica

U okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema, danas će se izvoditi radovi na popravkama kvarova u nekoliko sarajevskih ulica.

U okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema danas će se izvoditi radovi na popravkama kvarova u slijedećim ulicama: Vrelo Bosne, Fridriha Kacera, Avde Palića, Nadira Kafedžića, Humska, Ruđera Boškovića, Novopazarska, Varaždinska, Franje Kluza, Reljevska, Kenana Brkanića, Kobilja glava, Sarajevskih gazija, Sedrenik, Bakije sokak, Ibrahima Ljubovića, Fra Matije Divkovića, Drinska, Odobašina, Mostarska, Tepebašina, Obhodža i Ranovačka.

Okončanje radova očekujemo u poslijepodnevnim satima.

Odjeljenje za održavanje kanalske mreže, objekata i hitne intervencije, danas će vršiti radove na pročepljenju i čišćenju kanala u ulicama Dejzina Bikića, Branilaca Šipa, Tvornička, Začardak, Doglodi, Hifzi Bjelevca a ispitivanje kanala u ulici Radnička. Mašinsko čišćenje i pročepljenje slivnika vršit će se u ulicama Hrasnička cesta, Olimpijska, ručno čišćenje slivnika u ulici Hendek a ručno čišćenje šahtova u ulicama Tvornička i Doglodi. Crpanje sepičke jame vršit će se u ulici Kamenica.