Lijep k’o ikona: Igor Dodik objavio sliku oca, a Twitter preplavio urnebesnim komentarima

Nakon što je predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine, Milorad Dodik na aerodrom stigao helikopterom kako bi dočekao predsjednika Srbije, Aleksandra Vučića na društvenoj mreži Twitter se oglasio i Igor Dodik koji je objavio fotografiju svoga oca.

U svojoj objavi na Twitter profilu je objavio fotografiju oca, te je kazao da je na pomenutoj fotografiji “ispao baš faca”, nakon čega su uslijedili razni sarkastični komentari od korisnika iste društvene mreže.


Pored toga, mnogi su ga optužili i za krađu, te su izjavili da “da nije lopov, on nikada ne bi helikopter vidio uživo”. Uz to, nije nedostajalo ni ismijavanje pojedinih građana Bosne i Hercegovine.

Međutim, sin predsjedavajućeg nije jedini koji se oglasio na pomenutoj društvenoj mreži, a oglasila se i njegova kći, koja je poručila “u inat dušmanima”.


Korisnici Twittera su poručili da pogledaju kako živi ostatak Bosne i Hercegovine i Republike Srpske, prije nego što naredni put objave “ovakvo bahaćenje”, ali i da mu je otac “lijep k’o ikona”.