Navike muškaraca koje u kratkom roku odbiju žene

Žene će radije biti same nego sa muškarcem koji neće cijeniti njihovu osobnost i pripadati kategorijama koje smo naveli i čime sve mogu odbiti ženu od sebe. 

Svi smo mi različiti i različite stvari volimo, te nas neke različitosti i nerviraju. Kada je riječ o lažima one nikada nemaju opravdanje niti postoje “male bezazlene laži”. Žene nisu zainteresovane za muškarce koji se vole služiti lažima, te ih na taj način pokušati pridobiti.

Muškarci koji žive u svom svijetu i gdje se sve vrti samo oko njih, jako su odbojni ženama. Ako ne obrati pažnju na naše osjećaje i želje, neće imati zapravo nikakve šanse da nas osvoji.

Žene baš i ne vole kada muškarac već na prvom sastanku započne priču o ljubavi. Dajte vremena za upoznavanje, nema potrebe žuriti.

Ne pričajte samo o sebi, naučite da slušate i drugu stranu. Ako budete uporni u tome, neće biti iznenađenje ako žena ode od vas već na prvom sastanku i više se nikada ne javi.

Budite malo tajanstveni i nemojte sve svoje tajne otkriti na prvom sastanku. Pustite da žena pokuša vremenom otkriti neku tajnu.

Žene ne vole muškarce koji pokazuju lijenost, nezainteresovanost i znakove nedostatka ambicija, hobija i strasti prema stvarima koje volite raditi i uživati u njima. Takav stav će predstavljati negativne poene.

Niko ne voli da se igrate sa njihovim osjećanjima, pa tako ni žene. Pomiješani signali su također greška jer žene žele znati da li ste zainteresovani da je upoznate ili ne. Nemojte bespotrebno oduzimati vrijeme.

Budite ili se bar potrudite da budete neovisni, jer žene ne žele muškarca kojem treba “dadilja” i koji nema interesa izgraditi sam svoj život.

Imajte svoj stav i mišljenje o svemu, iznesite ga u razgovoru, ženama je to privlačno.

Pazite na zadah, vodite računa o higijeni i zdravlju.