Postanite dio vodeće organizacije podrške poduzetnicima: CEFE BiH otvorio poziv za volontere

Asocijacija trenera CEFE BiH otvorila je poziv za mlade osobe, zainteresovane za oblasti marketinga i komunikacija, da se prijave na program volontiranja i pridruže se timovima u Banjoj Luci i Sarajevu.

CEFE BiH je vodeća organizacija u oblasti podrške preduzetnicima, malim i srednjim preduzećima, kroz treninge i obuke, timski i individualni mentoring i konsultantske usluge.

Volonterski angažman uključuje učešće u organiziranju javnih događaja, treninga i obuka; učešće u pripremi javne komunikacije putem društvenih mreža i tradicionalnih medija; razvijanje istraživačkih, organizacijskih i komunikacijskih vještina; upoznavanje s radom institucija, organizacija i stručnjaka na lokalnom i regionalnom nivou; rad u ugodnom i poticajnom okruženju.

Volonterski angažman će se obimom i strukturom prilagoditi odabranim kandidatima u skladu sa njihovim interesima i raspoloživim resursima.

Prijaviti se mogu sve mlade osobe, prije svega studenti i diplomci, zainteresovani za oblasti marketinga i komunikacija.

Više informacija o pozivu, te kako se prijaviti možete pronaći OVDJE.