Britney navodi da je “plakala dvije sedmice” nakon dokumentarca “Framing Britney Spears”

Pop zvijezda Britney Spears kazala je da ju je do suza doveo dokumentarac koji je istraživao njenu karijeru i ogromnu konzervatorsku bitku sa njenim ocem.

“Framin Britney Spears”, koje je emitirano u februaru, predstavilo je pjevačicin traumatični život u centru pažnje i zarobilo u konzervaciju koju je sankcionisao sud, te dao njenom ocu Jamieju Spearsu moć nad njenim finansijama i ličnim poslovima, piše BBC.

Osvrčući se na film u utorak navečer, Spears je svojim 29 miliona Instagram pratitelja kazala da je “plakala dvije sedmice” nakon njegovog emitiranja.

O mom životu se uvijek nagađalo… gledalo… i sudilo cijeli moj život!!!” napisala je, zajedno sa snimkom svog plesa na pjesmu Aerosmith “Crazy” u svom domu.

Zatim je kazala da je čitav svoj život bila izložena nastupajući pred ljudima.

Kako se svijet neprestano okreće i život ide dalje, i dalje ostajemo tako krhki i osjetljivi kao ljudi !!!“, napisala je Spears.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Prema Spearsovim riječima, dokumentarni film nije pogledala u potpunosti, ali bilo joj je “neugodno” kako je prikazan.

“Nisam gledala dokumentarac, ali zbog onoga što sam vidjela, bilo me je sramota zbog svjetla u koje su me stavili… Plakala sam dvije sedmice i dobro…. još uvijek ponekad zaplačem !!!!”.