Dinamo predstavio ideju novog stadiona, Mamić poručio da će biti najljepši ukras Zagreba

Fudbalski klub Dinamo Zagreb, predstavio je ideju novog stadiona čija bi izgradnja trebala koštati 60 miliona eura.

Dinamo je na društvenim mrežama objavio ideju za stadion, a ubrzo je čitavu situaciju komentarisao i Zdravko Mamić. Novi Dinamov stadion bi trebao imati 34.000 natkrivenih mjesta, 3.000 VIP mjesta, medijski centar, te osiguran smještaj za gledatelje s invaliditetom.

Ja za Dinamo živim i živjet ću u futuru. A Dinamov futur je fantastičan, moderan, novi stadion kakav je arhitekt gospodin Otto Barić isprojektirao u suradnji s klubom. Nov stadion UEFA kategorije 4, kakav Zagreb i Dinamo zaslužuju može biti gotov za 3 godine”, napisao je Zdravko Mamić na svom Facebook profilu.

On je također istakao da je potrebna podrška navijača da bi Dinamo dobio pravo građenja na zemljištu koje je bilo njegovo od 1992. godine. Mamić je još rekao da novi stadion neće građane koštati ništa, a bit će najljepši ukras Zagreba.

“Jedino što nedostaje je vaša podrška kako bi Dinamo dobio pravo građenja na zemljištu koje je bilo njegovo do 1992., a zatim mu je oduzeto političkom odlukom. Novi stadion građane neće koštati ništa, a bit će na ponos svima. Koštat će oko 60 milijuna eura koje će uložiti partneri projekta, a bit će najljepši ukras Zagreba. Hrvatska je nogometna nacija i Hrvatska, Zagreb, a osobito Dinamo ovo zaslužuju.”

Foto: Facebook

Ja za Dinamo živim i živjet ću u futuru. A Dinamov futur je fantastičan, moderan, novi stadion kakav je arhitekt…

Posted by Zdravko Mamić on Saturday, 10 April 2021