Dnevni horoskop: Bit će zanimljivih snova

Dok se vi pokušavate što više približiti, partner se pokušava što više povući u sebe i na taj način se udaljava. 

OVAN (21.03.-20.04.)

Sve ono što vam se ne sviđa kod samih sebe, najradije biste gurnuli pod tepih. Ne može tako, voljena osoba vas dobro poznaje. Učinite sve da vaše profesionalne sposobnosti dođu do izražaja i nemojte se bojati pokazati svoje znanje.

BIK (21.04.-20.05.)

Tajne i intrige će vas posebno inspirirati. Bit ćete skloni napraviti sve kako bi zadobili nečije srce. Pazite dokle idete. Umjetnici će danas funkcionirati dobro, a svi ostali tražit će gdje mogu izraziti svoju kreativnost. Imat će jaku potrebu za tim. Mogući su erotski snovi.

BLIZANCI (21.05.-20.06.)

Spremni ste spustiti kriterije jer shvaćate da je život mnogo jednostavniji nego što ste u početku mislili. Otuda i opuštenost i sreća u ljubavi. Danas će vam na radnom mjestu biti lijepo i ugodno. Vjerojatan je domijenak povodom nekog dobrog događaja. Bit ćete odlično.

RAK (21.06.-20.07.)

Danas bi mogli doživjeti vrlo ugodno i neobvezujuće druženje. Neki će ljubav naći preko prijatelja. Priznat će vam vaše zasluge u poslu, ali će odmah od vas tražiti i veću odgovornost. Dobro ćete se držati.

LAV (21.07.-21.08.)

Dok se vi pokušavate što više približiti, partner se pokušava što više povući u sebe i na taj način se udaljava. Sitni nedovršeni poslovi zadavat će vam nepotrebnu glavobolju. Najbolje je da ih riješite čim prije. Nemir u duši i iznutra.

DJEVICA (22.08.-22.09.)

Ono što vam možda trenutno nedostaje u vašoj vezi danas ćete nadomjestiti boljim erotskim odnosom. Male igre oko dominacije na radnom mjestu razotkrivat ćete svojom intuicijom. Oslonite se na nju. Povećanje opće senzulanosti.

VAGA (23.09.-22.10.)

Možda ćete vidjeti nešto što drugi ne vide, ali nemojte se time opterećivati. Dan je i dalje dobar za ljubav. Ako upotrijebite svoju intuiciju na ispravan način, moći ćete postići mnogo više nego što očekujete. Bit će zanimljivih snova.

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)

Sve ukazuje na to da ćete danas blistati. I samima će vambiti čudno koliko privlačite nečije oglede. Danas se u poslu slobodno možete pozvati i na vlastiti šarm. Sve djelatnosti gdje vi imate utjecaja bit će vrlo uspješne. Uredite se da još više zablistate.

STRIJELAC (23.11.-21.12.) 

Trudit ćete se biti skromniji u svojim ljubavnim očekivanjima, ali će vam takav pristup biti stran. Pred vama su potezi kojim ćete moći promijeniti uvjete pod kojim radite vi i vaši kolege. Pazite samo da ne prenaglite u riječima. Poštujte svoje tijelo.

JARAC (22.12.-20.01.)

Teško da ćete se dana moći složiti oko ičega s voljenom osobom. Pognite glavu i slušajte šta vam ona govori. Nema vam druge. Premda će izgledati da vas drugi protežiraju, nije baš tako. Zabavni ste i sposobni, a to se sada i traži. Odmorite se od svojih očekivanja.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Danas ćete se osjećati dobro bilo da ostanete kod kuće u društvu voljene osobe, bilo da izađete van. Novi radni zadaci zahtijevat će više kreativnosti i smisla da se stvari postave na novi način ili da se dijelom promijene. Idite dalje.

RIBE (20.02.-20.03.) 

Izgledan je izlazak i lijep provod na zanimljivom mjestu punom umjetničkih vibracija i zgodnih ljudi. Oni čiji je posao vezan uz nastupe ili prezentacije danas će postići zavidan uspjeh. Ostali će biti u publici. Nadvladat ćete malu melanholiju.

Izvor: Ehoroskop.net