Dnevni horoskop: Cijenite dobre namjere drugih

Ne odustajete od zavođenja i strasti, pa makar vam je partner i više nego odan.

OVAN (21.03.-20.04.)

Mnogima će izgledati da ih vodi neka nevidljiva ruka prema većoj sreći. Ili ste zaljubljeni ili se zaljubljujete. Vaša sklonost da se poigravate ljudima nije uvijek zdrava. Ljudi su mnogo više od igračke. Budite ono što jeste.

BIK (21.04.-20.05.)

Neki među vama vjerojatno će pokazati osjećaje prema prijatelju što bi moglo zbuniti njihovog partnera. Očekivana protekcija mogla bi se dogoditi danas. Bit ćete spremni na saradnju, ali trebat će se i dokazati. Nemate briga.

BLIZANCI (21.05.-20.06.)

Vaša veza i danas će se bazirati na seksu. Na taj način uspijevat ćete se partneru uvući pod kožu. Potrudit ćete se oko nekih sponzora kojim ćete ojačati financijsku strukturu firme u kojoj radite. Prelazite s riječi na djela.

RAK (21.06.-20.07.)

Oni koji su od voljene osobe očekivali da im pruži sigurnost, danas će to dočekati. Bit će zadovoljni. Zahvaljivat ćete svojim suradnicima što vas slijede i imaju povjerenja u vaše nove ideje. Nosit ćete ogrlicu oko vrata.

LAV (21.07.-21.08.)

Partner će pokazati zavidnu količinu emocija koju vi možda nećete moći slijediti ili razumjeti. Na dnevnom redu bi se mogao naći novi ugovor o radu. Dobro proučite detalje, pa tek onda odlučujte. Bit će i ugodnih susreta.

DJEVICA (22.08.-22.09.)

Osjećat ćete veliku plimu emocija kako raste u vama. One će vam biti kriterij za sve današnje teme. Na dnevnom redu naći će se financije. Razmatrat ćete nove mogućnstii zarađivanja i povećanja profita. Male sentimentalnosti.

VAGA (23.09.-22.10.) 

Vjerojatno ćete se najbolje osjećati zaštićeni u vlastitom domu. Danas vas izlasci neće zanimati. Neće vam se dati raditi jer će vam nedostajati energije i motivacije. Ipak, ono što morate, odradite profesionalno. Ne pretjerujte s kolačima i slatkim.

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)

Činit će vam se da je ljubav daleko od vas čak i ako ste u paru. Ojačat će vaše čežnje i uspomene. Tokom današnjeg dana vjerojatno će vam postati jasno u kom pravcu treba razvijati karijeru. Čeka vas ljepše sutra.

STRIJELAC (23.11.-21.12.) 

Ne odustajete od zavođenja i strasti, pa makar vam je partner i više nego odan. To je jednostavno vaš stil. Osjetit ćete veliku podršku svojih suradnika. To obvezuje i provocira vašu odgovornost u poslu. Pobjeđujete u borbi.

JARAC (22.12.-20.01.)

Neki će odlučivati o tome kako učvrstiti svoju vezu. Ono što si zacrtaju provest će dosljedno u djelo. Sredstva koja vam stoje na raspoloaganju ili koja ste zaradili danas ćete biti skloni upotrijebiti za nešto lijepo. Znate šta želite.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Moguće je da će vam danas neko izraziti ljubav ili obratno. Bit će to veselo, s dosta iskrenih emocija. Bit ćete kreativni i originalni. Oni čiji je posao manje zanimljiv tražit će načine da se izraze. Uozbiljite se.

RIBE (20.02.-20.03.)

Oni koji su bili na pragu zaljubljivanja danas će vjerojatno shvatiti da im se to upravo događa. Pozivat ćete se na rezultate svog prethodnog rada koja nisu zanemarivi. Morat će vas uvažiti. Cijenite dobre namjere drugih.

Izvor: ehoroskop.net