Dnevni horoskop: Čist račun, duga ljubav

Moguće su financijske malverzacije od strane drugih koje nisu sasvim čiste.

OVAN (21.03.-20.04.)

Teško ćete razlučivati što je stvarnost, a što mašta. Moguće su zablude i iluzije u privatnom životu. Imate potrebu povući se i djelovati iz sjene. Uspjet ćete u tome. Vaša diskretnost donijet će rezultate. Budite ono što jeste.

BIK (21.04.-20.05.)

Pred vama je dan kad ćete morati biti malo pažljiviji s voljenom osobom. Poklonite joj neki mali dar. I danas ste rastrgani između više opcija. Pokušajte se usredotočiti na svoj dio posla i ne pitajte previše za druge.

BLIZANCI (21.05.-20.06.)

Nećete baš biti vješti u izražavanju svojih ljubavnih želja. Partner će iz vas izvlačiti kliještima, ali bit ćete emotivni. Danas ćete se baviti svojim sustavom vrijednosti. Činit će vam se da tu nešto treba mijenjati. Imate sasvim dovoljno snage.

RAK (21.06.-20.07.)

Imat ćete privremenu potrebu da se povučete u svoj svijet intime. Mnogi će ostati kod kuće s voljenom osobom. Neke stare ideje iz prošlosti opet bi se mogle naći na dnevnom redu. Uspjet ćete ih uklopiti u ono što sad radite.

LAV (21.07.-21.08.)

Naći ćete u sebi dovoljno snage i optimizma da nadvladate prazinu koja vas muči već neko vrijeme. Ne pokušavajte ostvariti svoje ambicije pod svaku cijenu, jer će biti još boljih prilika za to. Radite ono što je zadano.

DJEVICA (22.08.-22.09.)

Vaši ideali postavljeni su visoko, ali vi ste ih spremni slijediti, bez obzira kamo vas oni doveli. Na poslu se neće događati ništa posebno novo. Vaša znanja doći će do izražaja čak i u malim stvarima. Više se krećite.

VAGA (23.09.-22.10.)

Ovaj dan pun obećanja provest ćete u ugodnom čavrljanju s voljenom osobom. Razumjet ćete se. Djelovat ćete na dvije razine: jedna je ona skrivena, a druga otvorena, pokretačka, diskusijska. Uglavnom možete sve.

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)

Neobavezna druženja uz kaficu danas bi samcima mogla donijeti jedno novo poznanstvo koje obećava nešto više. Bit ćete spretni i snalažljivi, a u isto vrijeme sposobni čitati između redova. Dobro ćete procjenjivati stvari. Ne zapostavljajte detalje.

STRIJELAC (23.11.-21.12.)

Prazninu u osobnim odnosima danas ćete pokušati nadomjestiti erotikom. Sve će se pretvoriti u obično petljanje. Moguće su financijske malverzacije od strane drugih koje nisu sasvim čiste. Provjeravajte stanje i brojke. Čist račun, duga ljubav.

JARAC (22.12.-20.01.) 

Humor ćete kombinirati sa strastima. Voljenu osobu rado ćete odvući u spavaću sobu, ali uz peripetije i šale. Nije da vam se ne radi, ali ako zadaci nisu zanimljivi, vi ćete ih promijeniti da takvi postanu. To se zove kreativnost. Družit ćete se s mladima.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Mnogi će u svojim mislima biti daleko od ljubavne stvarnosti. Odnosi su vam solidni, ali vi plovite u svom svijetu mašte. Krećete u nova osvajanja konkretnih rezultata. Radi se o novcu. Osmišljavate nov način zarade. Bit će puno pričanja.

RIBE (20.02.-20.03.)

Vaša emotivnost danas će porasti, pa ćete od druge strane očekivati više zagrljaja i nježnosti. Male nervoze i brige bit će povezane sa zahtjevima profesije ili šefa. Držite se zacrtanih pravila. Prošetajte prije spavanja.

Izvor: Ehoroskop.net